Így macskásodott meg Deadpool és Venom

A képregényhősök mindig is lenyűgözték az embereket, de amikor egy művészt ihletnek meg, akkor mindig valami egészen elképesztő születik. Szóval így macskásodott meg Deadpool vagy épp Venom!

A szuperhős-filmeknek nem csak őrülten látványosnak kell lenniük, hanem ugyanolyan fontos a szuperhős és a főgonosz karaktere is, amelyek olyankor dühöngő őrültek, játékosak vagy éppen Isten-komplexusuk van.

Catpool / kép: Fajareka Setiawan

Ki másnak vannak még hasonló tulajdonságai? Hát igen, a macskáknak.

Ennek az elgondolásnak a mentén Fajareka Setiawan indonéz digitális illusztrátor nekilátott, hogy a Marvel- és DC-karaktereket átformálja macskafélékké, megalkotva saját Catvengers-univerzumát.

Catvenom / kép: Fajareka Setiawan

Setiawan, aki a jávai Polar Engine vezető illusztrátora, átalakította macska formájúvá a legtöbb képregény karaktert, többek kötött Deadpool, Fekete párduc, Hangya, Venom és Aquaman is „megmacskásodott” az illusztrátor „karmai” között. Olvasható a Design TAXI oldalán.

Briliáns módon alakít át vintage fényképeket egy amerikai művész!

Henry David Thoreau filozófus-költőtől származó mondás miszerint „Nem az számít, hogy mit nézel hanem, hogy mit látsz benne” bizonyára Alex Gross arc poeticája is lehetne. A művész briliáns vintage portréi ugyanis kiválóan bizonyítják a mondás helyességét. A los angelesi művész miután elvégezte a pasadena-i Dizájn és Művészeti Főiskolát már 10 egyéni kiállítást is rendezett műveiből.

Catpool például a feltételezhetően cicababák fotóit tartalmazó Playcat magazint bújja. Aquacat pedig praktikus szigonyával vadászik a napi betevőre. Néhány példa csak Setiawan ötletes rajzai közül.

Balckkiteh / kép: Fajareka Setiawan

A képeken lévő macskák lehet, hogy aranyosak, de semmiképpen sem ártalmatlan cicuskák.

Ha szeretnél még látni néhányat Setiawan cicáiból, akkor csekkold le az Instagramon és az ArtStation profilján.

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból