Megyeri Csilla arról vallott, miért nem vállaltak még gyereket párjával, Molnár Zsolttal, akivel tíz éve vannak együtt.

Reggeli műsorában vitatkozott az egyelőre gyermektelen Megyeri Csilla és a háromgyerekes Czutor-Kilián Zsanett arról, hogy megváltoztatja-e a párkapcsolatot egy gyerek érkezése. Az adásban Megyeri hosszan kifejtette, hogy hogy áll a gyerekvállaláshoz, írja24.hu.

Igazából én mindig magamat hibáztattam, mert egyke vagyok, önző vagyok, vannak hibáim. Emiatt elmentem családállításra is, hogy miért van az, hogy ezek az anyai ösztönök nem jönnek.

“Nem feltétlenül velem van a hiba, lehet, hogy ezt én hozom, a különböző traumákat, transzgenerációs mintákat. Tudom, hogy mi a problémám, ezt nem fogom ország-világ előtt kitálalni, viszont úgy gondolom, hogy most már kezd társadalmilag elfogadottabb lenni, hogy a pár eldöntse, mikor szeretne gyermeket vállalni” – magyarázta a tévés. “Ne bántsunk már azért senkit, mert »Elmúltál harmincéves, miért nincs már egy gyermeked legalább? Ejnye-bejnye! A női emancipáció, az önmegvalósítás meg a karrier…« Engem ez tényleg felidegesít.”

Miért kell számon kérni egy nőt, hogy mikor akar gyermeket? Akkor, amikor én meg a párom úgy gondoljuk

– vélekedett. Később azt is kifejtette, hogy talán az is közrejátszik abban, hogy még nem hozták meg a döntést, hogy ők tudatosak szeretnének lenni, és még azelőtt szeretnének anyagi biztonságot teremteni, hogy megérkezne a baba.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet