Eszem + Iszom GasztroArt Két srác úgy megtréfálta a McDonald’s egyik éttermét, hogy...

Két srác úgy megtréfálta a McDonald’s egyik éttermét, hogy kaptak 25 ezer dollárt ajándékba

Promóció

Feltettek a falra egy álposztert, amit heteken át senki nem vett észre. A McDonald’s ajándékba 25 ezer dollárt adott érte a két barátnak.

Promóció

A két barát, Jech és Christian egyik nap betértek egy közeli mekibe és miközben ettek, észrevették, hogy a kihelyezett reklámposztereken mindenféle náció látható, leszámítva az ázsiait. Mivel mindketten fülöp-szigeteki felmenőkkel bírnak, ez elgondolkodtatta őket. Láttak egy üres falrészt, és ez hozta az ötletet, hogy készítsenek a többi poszterhez hasonló hangulatú és vizuális világú képet, amin ők szerepelnek, tegyék ki az üres falra, és így az ázsiai származású meki-rajongók sem fognak hiányozni a reklámposzterekről.

JΞVH M on Twitter

i noticed there was a blank wall at mcdonald’s so i decided to make this fake poster of me and my friend. It’s now been 51 days since i hung it up.

Összefogtak a barátaikkal, és sikeresen le is vezényelték az akciót. Aztán eltelt egy hét, kettő, majd három, és a poszter még mindig ott volt, és senki nem vette észre a gyorsétterem alkalmazottai közül, hogy valami nem stimmel. Ezért Jech fotókat készített a poszterről, és kitette Twitterre, ahol pillanatok alatt híre ment a sztorinak.

Nem fogod elhinni: McDonald’s nyílt Vatikánban – – ContextUs

Hiába tiltakoztak vehemensen az egyház tagjai az ötlet ellen, mindenféle különösebb felhajtás nélkül december 30-án megnyitotta legújabb éttermét a McDonald’s a Szent Péter Bazilika tőszomszédságában. A bíborosok felemelték hangjukat az ellen, hogy az amerikai gyorsétteremlánc betegye a lábát a Vatikánba, azonban a pénz győzött az érveikkel szemben.

De annyira, hogy a srácokat behívta magához a showműsorába Ellen DeGeneres, aki a McDonlad’s nevében egy 25 ezer dolláros csekket is átnyújtott nekik.

ForrásNuus
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3