Két srác úgy megtréfálta a McDonald’s egyik éttermét, hogy kaptak 25 ezer dollárt ajándékba

Feltettek a falra egy álposztert, amit heteken át senki nem vett észre. A McDonald’s ajándékba 25 ezer dollárt adott érte a két barátnak.

A két barát, Jech és Christian egyik nap betértek egy közeli mekibe és miközben ettek, észrevették, hogy a kihelyezett reklámposztereken mindenféle náció látható, leszámítva az ázsiait. Mivel mindketten fülöp-szigeteki felmenőkkel bírnak, ez elgondolkodtatta őket. Láttak egy üres falrészt, és ez hozta az ötletet, hogy készítsenek a többi poszterhez hasonló hangulatú és vizuális világú képet, amin ők szerepelnek, tegyék ki az üres falra, és így az ázsiai származású meki-rajongók sem fognak hiányozni a reklámposzterekről.

No Title

No Description

Összefogtak a barátaikkal, és sikeresen le is vezényelték az akciót. Aztán eltelt egy hét, kettő, majd három, és a poszter még mindig ott volt, és senki nem vette észre a gyorsétterem alkalmazottai közül, hogy valami nem stimmel. Ezért Jech fotókat készített a poszterről, és kitette Twitterre, ahol pillanatok alatt híre ment a sztorinak.

Nem fogod elhinni: McDonald’s nyílt Vatikánban – – ContextUs

Hiába tiltakoztak vehemensen az egyház tagjai az ötlet ellen, mindenféle különösebb felhajtás nélkül december 30-án megnyitotta legújabb éttermét a McDonald’s a Szent Péter Bazilika tőszomszédságában. A bíborosok felemelték hangjukat az ellen, hogy az amerikai gyorsétteremlánc betegye a lábát a Vatikánba, azonban a pénz győzött az érveikkel szemben.

De annyira, hogy a srácokat behívta magához a showműsorába Ellen DeGeneres, aki a McDonlad’s nevében egy 25 ezer dolláros csekket is átnyújtott nekik.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból