A cannes-i filmvásáron jelentették be a Fatman fekete humorú, karácsonyi akcióvígjátékot, melynek főszerepét Mel Gibson játssza.

A Mel Gibson ősz szakállával a Télapót alakíthatja a Fatman című akció-komédiában, olvasható a The Hollywood Reporter oldalán.

Mel Gibson Télapót Alakít Fatman
Mel Gibson Mikulás Szakállat Növeszt?/ Fotó: Ap News

A film története szerint egy elkényeztetett gyerek egy bérgyilkost fogad, hogy megölje Lappföld híres lakóját. A filmet Ian és Eshom Nelms rendezik saját forgatókönyvük alapján. A produceri feladatokat pedig Brandon James, Nadine de Barros és Lisa Wolofky látják el.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Nagyon izgatott vagyok, hogy a Nemls-fivérekkel dolgozhatok együtt, akik egy nagyon egyedi és izgalmas forgatókönyvet írtak[/perfectpullquote]

– mondta de Barros. “Mel Gibson tökéletes választás a szerepre, amihez foghatóban még soha nem láttuk őt” – tette hozzá a producer.

A mikulás idén taplóbb, mint valaha – ContextUs

Tizenhárom év után újra zakatol a bunkóság-vonat, s ezúttal még intenzívebb. A Tapló Télapó (Bad Santa) 2003-as megjelenésekor is elég megdöbbentő jelenségnek számított a maga egyedien alpári karaktereivel: a Mikulás gúnyában gyerekeket alázgató Willievel (Billy Bob Thorton ) és kisnövésű bűntársával Marcussal (Tony Cox ) az élen.

A film forgatását 2020 elejére tervezik Kanadában. A Fatman sztorija egy kicsapongó, szabadelvű Télapóról szól, aki a saját üzleti hanyatlásával küzd. Miközben Billy, az elhanyagolt 12 éves gyerek bérgyilkost fogad, hogy eltetesse láb alól a Télapót, miután az szenet rakott a harisnyájába.

Nelms Fivérek Fatman
Nelms-Fivérek Rendezik A Fatman Című Komédiát / Fotó: Variety

A Tapló télapó és a Tapló télapó 2. után újabb nem szokványos karácsonyi mozifilmmel örvendezteti meg a rajongókat Hollywood.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet