Lassan már a csapból is a Trump család folyik, vagyis szinte képtelenség úgy használni az internetet, hogy valahol fel ne bukkanna róluk egy hír. Ezzel nincs baj, hiszen ha valaki Amerika elnöke, fontos, hogy jelen legyen. De ahogy az a főcímből is kiderül, Trumpék valahogy mindig nevetség tárgyai lesznek.

Trump és felesége Marylanden landolt privát gépükkel, miután meglátogatták Irakot és Németországot. Minden rendben ment, az elnök haja a helyén maradt, Melanián fent volt a napszemüveg – igaz, már beesteledett –, de a rövid felvételen egy pillanatig úgy tűnt, Trump feleségén nincs nadrág.

Giphy
Kérdezhették Magukban A Twitterezők, Amikor Meglátták Melániát / Fotó: Giphy

 

A vicc az egészben, hogy Melania egyszer kijelentette, bárcsak az emberek arra figyelnének, mit csinál, nem pedig arra, hogy éppen mit visel. Nos, ez esetben vagy sylistot kellene váltania, vagy valami olyat alkotnia, amire tényleg felfigyelnek. Pozitív értelemben.

Hírességek bírálják Trumpot a Twitteren, terjed a #TrumpMondjonLe hashtag

A #TrumpMondjonLe (#TrumpResign) hashtag trendivé vált az amerikai Twitteren, fél millió felhasználó használta a napokban. Emellett számtalan híresség is hangot adott véleményének az amerikai elnökről. Aki nem jártas a politikában, az is tudja, ki az a Donald Trump és mit művel. Ugyanis a csapból is az ő neve folyik, hála megdöbbentő és sokszor teljesen illogikus cselekvéseinek és mondatainak.

Természetesen az internet szétszedte a first ladyt, viccet csinálva az „eltűnt” nadrágjából, ami valójában egy testszínű bőrleggings volt. Tény, hogy az extra mini zöld kabát, amit fölé vett, nem túl előnyös.

Szerintetek is megtévesztő?

Donald and Melania arrive at Joint Base Andrews for surprise visit

The First Lady, 48, looked chic in a green coat with nude leather pants as she returned to the White House from a visit to Iraq, but some onlookers were conf…

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk