A mémek céltáblája: Melania Trump ruháján pörög az internet 

Contextus

Contextus

Az amerikai elnök felesége, a First Lady, Melania Trump nem kis figyelmet vívott ki magának a július 4-i ünnepségen viselt ruhájával. NéhányTwitter-felhasználó szerint olyan, mintha Donald Trump jelölőfilccel tarkította volna a fehér öltözékét. 

Újra fókuszban

Napok óta Melania Trumpon pörög az internet népe. De nem egy “bölcs”, egészségügyi tanács vagy a rasszizmus problémájára reflektáló, erőszakos üzenet miatt, amivel férje, Donald Trump amerikai elnök rendszeresen megcélozza a követőtáborát, hanem a ruhájával vívta ki a figyelmet.

Donald és Melania Trump az idei július 4-i ünnepségen / Fotó: Getty Images

A július 4-i ünnepségen, amely a Rushmore-hegy közelében került megrendezésre, Melania Trump egy fehér ruhában vett részt. Alakját egy fekete övvel tette hangsúlyosabbá. A szemet gyönyörködtető Alexander McQueen-darabon azonban nem is ez, sokkal inkább a fekete vonalakból alkotott minta volt megkérdőjelezhető. 

Ügyes húzás 

Egyes Twitter-felhasználók szerint a fehér ruha grafikája olyan, mintha Donald Trump unalmában jelölőfilccel firkálta volna tele az értékes McQueen-szerelést. A ruha amúgy a luxusmárka és a londoni Central Saint Martins hallgatóinak együttműködése révén látott napvilágot, írja a DesignTaxi. 

Nixonhoz hasonlóan Trump is kamatoztathat a félelemből és gyűlöletből?

Egy régi szemcsés felvétel egy fiatal CBS News riportert idéz meg a képernyőkön, körülötte tömegkoszorú. Hirtelen biztonsági őrök ragadják meg, elfogják és erőszakkal a földre kényszerítik, a TV-ben élőben sugárzott adás kellős közepén. A riporter csak másodpercekkel később bukkan fel újra, majd a nézőknek üzen: “Sajnálom, hogy kifogytam a szuszból.

A diákok táncoló hölgyeket vittek a vászonra a Julie Verhoeven divat illusztrátor által vezetett kurzuson. Ezeket a skicceket aztán McQueen felhasználta kollekciójának egy csodás darabjához. Az együttműködés célja a közösségi szellem és az összetartozás érzésének ösztönzése révén készült. Ha pedig jobban belegondolunk, ennél találóbb ruhát aligha viselhetett volna Melania Trump. 

Nem ez volt az első alkalom, amikor rossz ruhát választott a First Lady. Két éve gyarmatosítónak öltözve szafarizott Kenyában.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Követem>Design > Követem > A mémek céltáblája: Melania Trump ruháján pörög az internet 
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból