Testbeszédszakértő vizsgálta meg Melania Trump szájtartását

Megfigyelted, hogy a legtöbb sajtófotón az Egyesült Államok First Lady-je, Melania Trump, Donald Trump felesége mindig ugyanolyan pózban látható, legfőképpen a szájára fókuszálva? Az amerikai InStyle egy testbeszédszakértő segítségét kérte, hogy megvizsgálják ennek okát.

Mindenkinek megvan a maga póza

Mindenkinek megvannak a kedvenc mozdulatai – Angelina Jolie-ról már egy külön pózt is elneveztek –, tudják, melyik az előnyösebb profiljuk, hogyan fordítsák a nyakukat vagy legyen keskenyebb az arcuk vagy kisebb az orruk. De azért ritka az olyan híresség, akit mindig és minden helyzetben csak egyféleképp kapnak lencsevégre, és ezen ritka listát gyarapítja Melania Trump.

Melania Trump szaja donald trump
Donald Trump amerikai elnök (b) és Melania Trump Frist Lady (j) 2018. május 10-én / Fotó: Yuri Gripas / Pool / EPA

Ő ugyanis minden képen ugyanúgy néz ki, állítólag a fotósok aranyhalnak csúfolják már egymás között, mert minden képen tátva van a szája. Melania Trump minden nyilvános megjelenésen egy klasszikus modellfogást alkalmaz, csak egy leheletnyit túlzásba viszi.

Dögösebben nézel ki így

Az amerikai InStyle most egy testbeszédszakértő segítségét kérte, hogy kiderüljön, mi áll a First Lady tátott szájának hátterében.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mindenkinek dögösebbek lesznek a vonásai, ha a száját résnyire nyitja[/perfectpullquote]

– árulta el Traci Brown.

melania trump szaja
/ Fotó: Getty Images

Mint mondta, ez egy klasszikus modellfogás, amit a kifutón is gyakran viszontláthatunk, hiszen a modellek nem mosolyoghatnak, miközben vonulnak, ezzel elterelnék a figyelmet a bemutatóról.

Traci Brown arra is felhívta a figyelmet, hogy a First Lady rendszerint kicsit lehajtja a fejét, amit pedig azért tesz, hogy ne látszódjon az orrlyuka, a szeme pedig nagyobbnak tűnjön.

melania trump szaja2
/ Fotó: Getty Images

Valószínűleg ő is a múltban sajátította el ezeket a trükköket, hiszen egészen szép modellkarrier áll a háta mögött.

melania trump szaja3
/ Fotó: Getty Images

Azonban nem minden esetben ennyire körültekintő. Két éve nagy botrányt okozott, hogy gyarmatosítónak öltözve szafarizott Kenyában.

Melania Trump szobrot kapott szülővárosában, kár, hogy a lakosok szerint egy madárijesztőre emlékeztet

Melania Trump az Egyesült Államok First Ladyjeként rengetegszer szerepel az újságok címlapján, és az esetek nagy részében valahogy mindig a megjelenése kerül terítékre. Tény, hogy szinte minden esetben eleganciára és kifinomultságra törekszik, amit egy ilyen pozíció meg is követel. Mrs. Trump eredetileg Szlovéniában született, ahol nemrég szobrot is készítettek róla.

Ráadásul ez volt az első önálló útja First Lady-ként, azzal a céllal, hogy enyhítse a két ország közötti diplomáciai feszültségeket. De szétszedte az internet akkor is, amikor úgy tűnt, nem visel nadrágot.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból