Követem Design Melania Trump zöld ruhája ismét reflektorfénybe került

Melania Trump zöld ruhája ismét reflektorfénybe került

Promóció

Nem tanulva Erzsébet királynő hibájából, Melania Trump 3 ezer dollárt érő, sötétzöld ruhája a mémek kereszttüzébe került. 

Zöldruha a köbön

Promóció
- Advertisement -

Van pár alapvető szabály, amelyeket érdemes betartani, mielőtt az ember nyilvánosság elé lép. Az első, hogy ne viseljen zöld ruhát! Ha ezt azonban mégis megtette, legalább ne álljon hófehér felület elé! Ha azonban ezt a lépést sem sikerül teljesíteni, érdemes szembenézni a következményekkel és egy halomnyi mémmel, ami majd aztán elárasztja az internetet. 

Donald és Melania Trump a csütörtöki kongresszuson / Fotó: Getty Images

Erzsébet királynő már korábban hibázott ezzel kapcsolatban. Sötétzöld ruhájára az internet vicchuszárjai gyorsan megannyi formát varázsoltak, a zöld szín ugyanis pont alkalmas erre. A korábban már a mémek céltáblává vált szettje után azonban Melania Trump is hasonló hibát vétett.

Donald Trumpból saját fia űz gúnyt egy Tiger King-mémmel

A Tiger King-sorozat egyik szereplője, Joe Exotic ihlette az ifjabbik Donald Trump által vasárnap megosztott mémet, írja a . Az ikonikus képen az elnök és Joe Exotic arcának összemontírozása látható. – írja ifjabb Trump. 172.4k Likes, 7,802 Comments – Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) on Instagram: “Hahahahaha I love the internet.

A csütörtök esti republikánus nemzeti kongresszus eseményén az Egyesült Államok First Lady-je egy olyan szerelésben lépett nyilvánosság elé, ami tökéletesen megfelelhetett volna egy zöld képernyőnek is. Nem csoda tehát, hogy az internet trolljai gyorsan munkába álltak és elárasztották a Twittert a ruha szerkesztett verzióival. 

Változatos öltözék

Miközben Donald Trump megtámadta politikai ellenfeleit és megtévesztő állításokkal ünnepelte saját eredményeit, a koronavírussal kapcsolatos információkról, statisztikákról, de az Egyesült Államokban tomboló tűzvészről sem esett szó. Melania Tump ruhájának szerkesztett másaiból azonban több valós dologról szerezhetünk tudomást, mint az amerikai elnök megkérdőjelezhető szónoklatából, írja a Dazeddigital.

No Title

Gorgeous dress pic.twitter.com/JV0Da0RLrU

Azonban nemcsak a koronavírus-járvány pusztításairól szóló statisztikák és illusztrációk, de a Jacob Blake halálával kapcsolatos tragédiának is nyoma volt Melania Trump öltözékén. Míg az amerikai elnök beszédet tartott a kongresszuson, addig a Black Lives Matter-tüntetők a Fehér Ház előtt szólaltak fel a szisztematikus rasszizmus és a rendőri brutalitás ellen. A protestálók hulláma újra felcsapott, miután augusztus 23-án egy rendőr nyolcszor lelőtte és ezzel lebénított egy fekete férfit, Jacob Blake-et a washingtoni Kenoshában.

No Title

pic.twitter.com/g8aGLRn0Ie

De nem maradhat ki a sorból a környezetvédelem témája sem, ami valóssággal lángra nyújtotta Melania Trump aznap esti öltözékét. 

No Title

Climate denial, but make it fashion. #RNC2020 pic.twitter.com/FqhOcxPpdf

Ugyan ezeknek a mémeknek aligha lesz politikai következménye, mégis egy hatékony megküzdési mechanizmusra hasonlítanak, amik segítenek megakadályozni, hogy elveszítsük a gondolkodásunkat az olyan fontos témákról, amikről nem igen esett szó a csütörtöki kongresszuson. 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3