Melissa McCarthy színésznőt szemelte ki a Disney A kis hableány élőszereplős változatának egyik szerepére.

A Disney rajzfilmek közül A kis hableány című klasszikus animációs rajzfilmet is élőszereplős változatban forgatják újra. A mozifilmben Melissa McCarthy a tenger mélyére süllyedhet.

Melissa Mccarthy Kis Hableány
Melissa Mccarthy A Klasszikus Disney-Mese Gonoszát Alakíthatja / Fotó: Kcrw Events

Tárgyalások folynak a színésznővel, hogy ő játszhassa el a Disney-panteon egyik legnagyobb gonosztevőjét, Ursulát, az élőszereplős A kis hableány remake-ben, írja a The Hollywood Reporter.

Az élőszereplős Aladdin máris irgalmatlanul sikeres

Az Egyesült Államokban hétfőn tartották a nemzeti ünnepnek számító háborús hősök előtt tisztelgő emléknapot, a Memorial Dayt. Az előzetes adatok szerint az élő szereplős Aladdin 75-85 millió dolláros jegybevételre számított, azonban ezt messze felülmúlta. Az első három nap eredményei azt mutatták, hogy 86, 1 millió dollárt kerestek a filmen, írja a Hollywood Reporter .

A film megrendezést a témában jártas Rob Marshallra bízzák. A film a Disney azon stratégiájának következő alkotása, amely a klasszikus rajzfilmek fotorealisztikus élőszereplős változatainak elkészítését célozza.

Ennek a vonalnak a részeként készült Az oroszlánkirály, valamint a májusban bemutatott Aladdin is, amely már átlépte a 800 millió dolláros bevételt is.

Ron Clements és John Musker rendezték az 1989-es eredeti változatot, amely elnyerte a legjobb betétdal és a legjobb filmzenének járó Oscar-díjat is, amit Alan Menken komponált. Az új mesefilm zenei anyagán szintén Menken dolgozik Lin-Manuel Miranda-val kiegészülve, aki a betétdalok szövegéért felel majd.

Ursula Kis Hableány 1
A Csúf És Gonosz Ursula / Kép: Disney

Az animációs film a Hans Christian Andersen által írt tündérmesén alapult, ami az Ariel nevű sellőről szól, aki arra vágyik, hogy emberré váljon, miután beleszeret egy hercegbe. Alkut köt a tengeri boszorkánnyal, Ursulával, aki teljesíti ugyan a kívánságát, de megnémítja.

Mary Poppins nálunk is visszatér a mozikba karácsonykor, itt a hosszú trailer

A nevelőnők általában nem jófejek, kivétel, ha a neve Mary Poppins. Ő pedig és repülő esernyője meg mindenféle varázslatot rejtő táskája visszatérnek a moziba, méghozzá mikor máskor, mint karácsonykor. A mesemusical új változatában Emily Blunt játssza majd Mary Poppinst, aki mellett olyan nevek bukkannak fel a filmben, mint Ben Whishaw, Emily Mortimer, Colin Firth vagy Meryl Streep.

A film producere Marc Platt, aki korábban a Mary Poppins visszatér című filmben már dolgozott együtt Rob Marshall rendezővel és a Guy Ritchie által rendezett Aladdin remake-nek is az executive producere volt, így nem ez lesz az első élőszereplős Disney-film, amelyet sikerre vihet.

via GIPHY

Melissa McCarthy legközelebb a The Kitchen című drámában és a Superinelligence című akció-vígjátékban látható viszont.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk