A legújabb Szellemírtók sztárja kapja a legelső People’s Icon díjat az E! People’s Choice Awards díjátadón

Hirdetés

A színésznőt mind a mozis, mind pedig a televíziós munkáiért díjazták már. A Mike és Molly vígjátéksorozatban nyújtott alakításáért a legjobb főszereplőnek járó Emmy-díjat kapta meg. 2012-ben pedig a Koszorúslányok Megan-jének megformálásáért Oscarra jelölték.

Melissa McCarthy / Gregg DeGuire / WireImage

A magyar moziba járók leginkább a Kém című filmjéért kedvelhetik, amit Budapesten forgattak. Melissa mellett olyan sztárok szerepeltek a produkcióban, mint Jason Statham és Jude Law. Már tervezik a film folytatását, így bízhatunk benne, hogy a sztárbrigád ismét Magyarországra látogat.

Melissa nem ül a babérjain, folyamatosan dolgozik. Ő a főszereplője a Lee Israel életrajzi drámának, amit Can You Ever Forgive Me? címmel fognak bemutatni Amerikában. The Happytime Murders címen futó komédiában pedig bábfigurákkal együtt kezd nyomozásba a népszerű komika.

Melissa McCarthy sokrétű tehetség, hiszen színésznőként, íróként, producerként és rendezőként is tevékenykedik. Az elmúlt évtized több ikonikus mozifilmjének és tévésorozatának főszerepe fűződik a nevéhez. Az emberek imádják őt, ezért nem is kérdés, hogy ő a legjobb választás a 2018-as People’s Icon kitüntetésre

– mondta Jen Neal az E! Entertainment munkatársa

Melissa már négy People’s Choice díjat kapott korábban hármat a vígjátékokban nyújtott alakításaiért, egyet pedig televíziós szerepléséért.

Vajon a ContextUs olvasói melyik Melissa McCarthy-filmet szeretik a legjobban? Írjátok meg kommentben a saját kedvenc Melissás filmeteket!

Hirdetés