Ha eddig azt gondoltad, hogy a lábad formájának és méreteinek semmi jelentősége nincs, akkor tévedtél! Az egyik legpontosabb jellemzést írja ugyanis le a személyiségedről.
Nézd meg az alábbi 3 ábrát és válaszd ki azt, amelyik leginkább hasonlít a lábadra, majd olvasd el a hozzá tartozó leírást!
Harom Fajta Labtipus, Labformak, Labmeretek, Labbal Kapcsolatos Erdekessegek

1. Láb

Ha a lábujjaid mérete a nagytól kezdve csökkenő méretben halad, akkor egy igazán kiegyensúlyozott személyiség vagy, aki lépésről-lépésre szeret haladni az életben. Nem szereted a spontán dolgokat, számodra a rendezettség és a szabályok betartása a legfontosabb. Ettől eltekintve viszont nem zárkózol el az új dolgoktól és ha arról van szó, nagyon is oda teszed magad. Nem célod a középpontban lenni, de szereted, ha sok ember vesz körül. Igazi hűséges társ vagy, aki hosszú ideig képes kitartani amellett, akit választ. Nem jellemző rád a flört, de tetszik, ha pozitív visszajelzéseket kapsz másoktól.

2. Láb

Ha a második lábujjad sokkal nagyobb, mint a nagylábujj, akkor te egy igazi vezéregyéniség vagy, aki mindig jól tudja mikor van rá szükség. Határozott vagy és magabiztos, néha talán kissé makacs is. Nehezen ismered el, ha nincs igazad valamiben, viszont hamar túl tudsz lendülni a hibákon és a problémákon. A szerelemben is ez a meghatározó szerep a tiéd, inkább te vagy az, aki a kezében tartja a dolgok irányítását. Mindenkinek csak egy esélye van nálad, ha meg is bocsátasz véletlenül, akár minden nap a másik fejéhez vágod a sérelmeket. Ugyanez jellemez az emberi kapcsolataidnál is, ha valaki egyszer is megbánt, soha nem feleded el neki.

3. Láb

Ha a második lábujjad nagyobb, de ez a különbség nem szembetűnő, akkor te egy nagyon kíváncsi természet vagy, aki mindig szereti tudni, hogy mi zajlik körülötte. Nem jellemző rád a pletykálás, ha rád bíznak egy titkot, te annak is kezeled azt akár a sírig is. Ennek ellenére még sincs sok barátod, inkább kevesebb van, de velük mindent meg tudsz osztani. Sok esetben azonban előfordulhat az is, hogy a szerelmed a legnagyobb bizalmasod, így bárkivel is élj, mély, lelki kapcsolat a tiétek.

Korábban már beszámoltunk egy olyan helyzetről, ahol még a lábát is ellopták valakinek.

Tényleg az új Dior edzőcipő a legnépszerűbb a piacon? 

A cipők azonban nemcsak a divatvilág egy mérföldkövét elevenítik fel és újítják meg, de újra a csúcsra tolják magát Michael Jordant is.

Tovább olvasom »
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet