Miért csinál mémet magából egyre több híresség?

Ha valaki mém lesz, történjen ez pozitív vagy negatív módon, egyaránt profitálhat belőle. Beszélnek róla, neve a köztudatba vésődik. Biztos sokan emlékeznek még Keanu Reeves egyik mémesült képére, amin egy padon szomorú tekintettel falatozott szendvicséből. Sok híresség manapság nem az internet népére bízza ezt a munkát: önmagukat mémelik. Az öniróniára való képesség szimpátiát is ébreszthet.

Lady Gaga és az olasz gyökerei

No Title

No Description

Lady Gaga pont elég interjúban említette meg olasz származását ahhoz, hogy ez vicc tárgya legyen. A következő Gaga által készített mém is ezen humorizál. Először a Szorongás küld a felhasználó számára üzenetet (Mi van, ha nem vagy elég jó?). Majd a Depresszió jön (Mindenki utál!), és végül Gaga: Olasz vagyok.

Macaulay Culkin otthoni programja

No Title

No Description

A Reszkessetek betörők sztárja a film címével humorizált, ami angolul azt jelenti, hogy “otthon egyedül”.

Danny DeVito lábadozása

No Title

No Description

Danny DeVito fájó szójátékkal szállt versenybe: lábát Danny DeFeeto-ként posztolta twitterén. (A feet angolul lábat jelent.)

Amikor megmikrózzák Lil Nas X-et

No Title

food in the microwave pic.twitter.com/bp9pxT2Of7

Lil Nas X 2019 egyik legnépszerűbb számát szállította az Old Town Road képében. Azon poénkodik ebben a videóban, hogy a klipjeiben egyes képsorokat igazából milyen háztartási gépek ihlettek.

Kylie Jenner, az eleven vekker

https://www.instagram.com/p/B3unNS4nD4P/?utm_source=ig_embed

Kylie Jenner egyik videójában felkapcsolja a villanyt lánya szobájában, és angolul azt kezdte el énekelni neki, hogy “kelj fel és ragyogj”. Ezt a bugyutának, és a gyermek közösségi médiában való kiárusításának tartott felvételt kezdték el utána sokan mémelni. Jenner, hogy minél jobban jöjjön ki a sztoriból, szintén posztolt egy képet, ahol az 1996 és 2005 között futó Teletubbies című filmsorozat ragyogó Napjának közepébe illesztette saját fotóját.

Josh Brolin: Hogy gondolhattam 10 éve, hogy ez a haj jól áll?

https://www.instagram.com/p/BsyEIZ6FqEp/

A hónapokkal ezelőtt népszerű tízéves kihívást idézte meg Josh Brolin, összekötve mindazt a Bosszúállók utolsó részében megformált ikonikus szerepével. Aki látta a két részre bontott film valamelyikét, annak sokat mondhat ez a mondat: “Egészen máshol járnak a gondolataim. Az emberek felét igazán kedveltem, akikkel találkoztam.”

Köszönjük, Bright Side!

További sztárhírekért látogass el a Sztárok rovatunkba!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból