Beindult a legújabb Men in Black-film, Amerikában már rajonganak érte

Tessa Thomson és Chris Hemsworth játszanak az F. Gary Gary rendezte Men in black legújabb részében a Sötét zsaruk a Föld körül című akciófilmben.

A sci-fi vígjáték franchise legújabb része, a Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül az amerikai mozikban a bemutatáskor máris 40 millió dollárt kaszált a bevételi adatok szerint, írja a The Hollywood Reporter.

men in black international
Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül / Fotó: Geek Tyrant

M és H MIB-ügynököket olyan nemzetközi sztárok alakítják, mint Tessa Thomson és Chris Hemsworth, akiknek az a feladatuk, hogy kordában tartsák a Földön élő bajkeverő földönkívülieket. Emma Thomson O ügynököt kelti életre, a franchise új szereplői között feltűnik Liam Neeson, Kumail Nanjani és Rebecca Ferguson. A filmet F. Gary Gary rendezte Art Marcum Matt Holloway forgatókönyve alapján.

Liam Neeson rasszista botránya nem ártott a karrierjének: A The Minuteman akciófilmben vállalt főszerepet

A The Minuteman című filmet Robert Lorenz rendezi, aki a forgatókönyvet társszerzőként jegyzi Chris Charlesszal és Danny Kravitz cal. Lorenz korábban számos Clint Estwood-film producere volt, egyebek mellett a Titokzatos folyó, a Millió dolláros bébi és az Amerikai mesterlövész című produkciókon dolgoztak együtt. Lorenz Az utolsó csavar című filmmel debütált rendezőként 2012-ben.

A Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül az MIB-univerzum első spin-offja és 2012 óta az első franchise rész, amely akkor 69 millió dollárral startolt. Igaz, a mostani epizód az előző részhez képest alul teljesített, de a Men in Black: Sötét zsaruk 3-ban a franchise sztárjai, Tommy Lee Jones és Will Smith tértek vissza.

MEN IN BLACK — SÖTÉT ZSARUK A FÖLD KÖRÜL – Magyar szinkronos előzetes #1 (12E)

MEN IN BLACK — SÖTÉT ZSARUK A FÖLD KÖRÜL (12E) 2019-BEN A MOZIKBAN!

A Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül Magyarországi premierje június 13-án lesz.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból