Halott vőlegényével készültek esküvői fotók a menyasszonyról

Debbie Gerlach ragaszkodott hozzá, hogy elhunyt vőlegény is rajta legyen a képeken, így a fotós rámontírozta a halott vőlegényt.

Debbie Gerlach halott vőlegénye 9 hónappal az esküvő előtt, februárban hunyt el motorbalesetben, írja az NLCafé. A menyasszony azonban nem hagyta, hogy ne készüljenek közös esküvői fotók a szerelmével.

menyasszony halott volegeny foto
Debbie halott vőlegénye / Fotó: A mennyaszzony Facebook-oldala

Az elkészült képeket Debbie a tervezett esküvőjük napján, november 11-én kiposztolta a Facebookra, és azonnal terjedni kezdett a neten. Eddig több mint 161 ezer megosztásnál és 314 ezer reakciónál jár a rendhagyó esküvői fotóalbum.

Log into Facebook | Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

A menyasszony úgy állt modellt, mintha a vőlegénye is mellette lenne, a fotós pedig félig áttetsző módon montírozta mellé Randyt. Készült olyan kép, amelyen a vőlegény a kezét fogja, egy másikon megpuszilja a kedvesét.

Egy férfi plüssfigurát vett feleségül röpke 5 millióért

A 35 éves japán Akihiko Kondo csalódott a nőkben, korábbi barátnői elmondása alapján valamiért ő túlságosan ijesztő. Ezért úgy döntött, élete társának egy virtuális énekest, Hatsune Mikut választja. A ceremóniáról videoklip is készült. A költséges esküvőn Kondo beszédet mondott leendő feleségének, de azt ugye érthető okokból nem lehetett megtudni, tetszik-e a babának vagy sem.

De olyan is, amelyen Randy egy motoron ül, menyasszony pedig az urnáját tartja a kezében.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból