A menyasszonyoknak gyakran konkrét elképzelésük van arról, milyennek szeretnék az esküvőt. Vannak azonban, akik kicsit rágörcsölnek a tökéletességre, és bizarr szabályokat állítanak a násznépnek.

Nem szoktak ilyet kérni a menyasszonyok, de tényleg olyan nehéz teljesíteni?

A Mirror foglalkozott először annak a nőnek az esetét, aki a Redditen tette fel a kérdést, átlépte-e a határt az esküvői szervezés közben. Elmondása alapján a legtöbb részlet nem aggasztotta túlzottan, de volt pár dolog, amit gyerekkora óta pontosan elképzelt, és nem akart belőle engedni. Az egyik az, hogy az anyja és leendő anyósa zöldet viseljen az esküvőn. Bár az örömanyák esetében nem szokás kikötni, hogy mit vegyenek fel, a menyasszony nem volt túlzottan szigorú, azt mondta, bármilyen árnyalatú és stílusú ruha lehet, csak zöld legyen és formális.

A nő megjegyezte, hogy már a kezdetektől fogva egyértelműen jelezte ezt a kérését, amit édesanyja meg is fogadott. A leendő anyós azonban nem volt ennyire megértő, egy hónappal a nagy nap előtt közölte, hogy nem talált zöld ruhát, így nem abban fog menni. Emellett „bridezillának” (menyaszörnynek vagyis elviselhetetlen menyasszonynak) nevezte, amiért megszabja, mit viseljenek az anyukák.

A posztoló szerint nem olyan nagy kérés, hogy a zöld valamelyik árnyalatát viselje, ráadásul egy évre előre szólt, és többször emlékeztette is a dologra. A válaszolók nagy része egyetértett a menyasszonynak, mondván, ez tényleg egy apró kérés volt, amit illett volna teljesíteni. Mások viszont azt mondták, nagyon szokatlan a dress code, és a menyasszonynak el kellene fogadnia, hogyha ebbe nem mennek bele. Szerinted kinek van igaza?

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet