A menyasszonyi ékszerek kiválasztása sosem egyszerű feladat. Ne legyen túl sok, de túl kevés sem, legyen különleges, de mégse keltse karácsonyfa benyomását. Színben és fazonban illeszkedjen a ruhához, annak az adottságaihoz válasszuk. Ahogy látható, nem egyszerű a menyasszonyi ékszerek kiválasztása, de adunk pár támpontot a kutatáshoz.

Minden esetben a ruha a mérvadó

A legfontosabb szempont, hogy minden ékszer kiválasztásakor a menyasszonyi ruhát kell alapul venni, annak a kinézetéhez kell igazítani a nyakláncot, fülbevalót, karkötőt vagy a többi extra ékszert. Mindig szem előtt kell tartani a ruha felső részét, hogy ahhoz passzoljon a nyaklánc, hiszen a harmónia elengedhetetlen a tökéletes megjelenéshez.

Ha a ruhád nyakrésze zárt vagy épp nagyon díszes, akkor hanyagold a nyakláncot! Ebben az esetben kövesd a “kevesebb néha több” elvet, azaz lehetőség szerint egyáltalán ne is viselj nyakláncot! Ilyenkor egy mutatós fülbevaló a tökéletes elgondolás, hiszen nem vonja el a figyelmet a ruháról, de igenis figyelmet irányít az arcodra.

Menyasszonyi Ekszer Eskuvo Ekszerpalota
/ Fotó: Ékszerpalota

Pánt nélküli ruha vagy V kivágás esetén nyugodtan válassz valami szépséges nyakéket! Lehetőség szerint törekedj arra, hogy ha csillogó a felsőrészed, akkor egyszerű nyakláncod legyen, míg ha egy letisztult mellrésze van a ruhának, akkor nyugodtan válassz figyelemfelkeltő láncot! Csipkével díszített felsőrész esetén nem kell erőltetni a csillogást nyaklánc terén.

A fülbevaló szinte kötelező éke a menyasszonynak, de egyáltalán nem mindegy, milyen ruhához milyen darabot választunk. Mélyen dekoltált menyasszonyi ruha esetében valószínűleg nyakéket fogsz viselni, így a fülbevaló inkább egy egyszerűbb darab legyen. Ugyanígy, feltűzött hajhoz nyugodtan mehet a lógós, hosszú és dekoratív fülbevaló, míg kiengedett frizurához inkább a pont fülbevaló dukál.

A hát kivillan

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző, hátat szabadon hagyó menyasszonyi ruhák. Rengeteg lehetőséget rejt magában a bevállalósabb menyasszonyoknak, hiszen egy hátra, lefelé nyúló nyaklánc nagyon mutatós és igazán egyedi dísze lehet a napnak. Mivel ezek a láncok elölről diszkrétek és visszafogottak, így nyugodtan választhatsz egy hangsúlyosabb fülbevalót mellé.

Ejtett vállú ruha mellé mindenképpen egy igazán dekoratív fülbevaló mellett tedd le a voksod, mivel a kivágás már önmaga is egy dísz, így nincs szükség plusz csillogásra!

Végül pedig a karkötő kérdése, ami mostanában egyre inkább teret hódít magának, mégis a menyasszonyok jelentős része inkább idegenkedik tőle. A karkötő ilyen szempontból kicsit rendhagyó, mivel annak, aki nem visel a mindennapokban, igazán zavaró érzés lehet. Lehetőleg ne a nagy napon kezdj el karkötőt hordani, ha az nem áll hozzád igazán közel!

Top sztorik a rovatból

online szerencsejáték betfair

Új technológiák a szerencsejáték világában

A szerencsejátékok világának technológiája folyamatosan fejlődik. A technológia új élményeket kínál a szerencsejátékosok számára, miközben könnyebbé és biztonságosabbá teszi az online szerencsejátékozást.

https-__biciklizek.hu_ - 2022 április - Cikk1 (1)

Az ideális városi kerékpár kiválasztása

Sokan szeretünk bringázni a városban, hiszen ez egy igencsak egészségtudatos és környezetbarát módja a közlekedésnek. De vajon hogyan érdemes kiválasztani a számunkra ideális kétkerekűt? Mai cikkünkben ebben a dilemmában próbálunk meg segíteni neked.

blue-1000-ozongenerator-agy-1500x

Hogyan érhető el a tökéletes tisztaság?

Az elmúlt évtizedek örvendetes trendje, hogy egyre nagyobb hangsúly helyeződik az egészséges életmódra. Része ennek az egészségtudatos táplálkozás, a mozgás áldásos hatásainak felismerése és beépülése a köztudatba, illetve a mentális egészség fontosságának felfedezése.

https-__kiyotechnology.com_hu_ - 2022 április - Cikk1

A traffipaxok különböző típusairól dióhéjban

Kíváncsi vagy rá, hogy milyen típusú sebességmérő eszközök vadásznak rád az utakon? Mai cikkünkben megismerheted, hogy milyen formában próbálják elkapni a gyorshajtókat. Így talán egy kicsit közelebb kerülhetsz a témához, és könnyebben elkerülheted a bírságot.

https-__samansport.hu_ - 2022 április - Cikk2

Használd ki képességeidet és add a maximumot egy boxkesztyű segítségével!

Vannak olyan, edzéshez nélkülözhetetlen kiegészítők, amelyek hozzájárulnak a képességek sokoldalú fejlesztéséhez. Ezeknek az eszközöknek a rendszeres és rendeltetésszerű használatát követően a sportoló a sportpályán, élesben is eredményesen fogja használni a sport mozgásanyagát. Ilyen, a küzdősportok és különböző harcművészeti ágazatok esetében a sikeres felkészüléshez elengedhetetlen eszköz a boxkesztyű is.

https-__mikeritesunk.hu_ - 2022 április - Cikk1

Gondozásmentes kiskert kerítések az ágyások védelmére

A kiskertek kerítéseivel szemben ugyanolyan elvárásaid lehetnek, mint a telekhatár-jelölő kerítések esetében, hiszen ezek karbantartása nélkül is épp elég munkát ad egy virágos- vagy veteményeskert kialakítása, csinosítgatása, gondozása is.

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet