Egy nagymama online árulta a régi menyasszonyi ruháját, és úgy gondolta, egy testszégyenítéssel teli hirdetés a legjobb megoldás erre.

Egy Las Vegas-ban élő nagymama apróhirdetése elég nagy port kavart az internetezők körében, és testszégyenítéssel vádolják a nőt, írja24.hu.

A nagymama 800 dollárért (279 ezer forintért) árulta a menyasszonyi ruháját, amit 1994-ben viselt az esküvőjén. Azt pedig valamiért fontosnak tartotta, hogy a hirdetésben részletezze, azért válik meg a professzionálisan elcsomagoltatott darabtól, mert a menyei és az unokái is túl nagyok hozzá. 

“Még az unokáim is nagyobbak lesznek, és nem férnek majd bele a ruhába. Mindig is reméltem, hogy valamelyikükre rámegy majd, ezért őriztem meg ennyi éven át” – írta a nagymama.

Ezért is fizettem azért, hogy szakszerűen becsomagolják és megőrizzék, sajnos a fiaim nagyobb lányokat vettek feleségül, és az unokáim is testesebbek lesznek nálam.

A hirdetés még itt sem állt meg: “Amikor a David’s-nél vettem, ez volt a csúcsruhájuk, mindig azt gondoltam, hogy valamelyik fiam majd elvesz egy olyan nőt, aki elég karcsú ahhoz, hogy viselhesse, vagy legalább az egyik unokám hordhatja majd. Hát, nem volt ilyen szerencsém.”

A kommentelők már azt is kifogásolták, hogy a nő elvárja a menyeitől, hogy 30 éves, divatjamúlt ruhában menjenek férjhez, de a legtöbben a testszégyenítés miatt háborodtak fel.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet