Követem Közélet Félnünk kellene Donald Trumptól – Meryl Streep most sem...

Félnünk kellene Donald Trumptól – Meryl Streep most sem félt az őszinte véleménytől

Promóció

A színésznő Stephen Colbertnek őszintén elmondta, miért kell félnünk a jelenlegi amerikai elnöktől. Bradley Cooper rendezését viszont imádta, és jelenlegi filmjét karácsonyi ajándéknak szánja Amerikának.

Promóció
- Advertisement -

Meryl Streep nem hiába kapott három Oscar-díjat (és számtalan jelölést): a kritikusok szerint korunk egyik legjobb színésznője. Ezzel talán egyedül Donald Trump nem ért egyet, aki köztudottan nem rajong Streepért. Mindez azután derült ki, hogy a színésznő őszintén elmondta véleményét az amerikai elnökről, ezért Trump az egyik leginkább túlértékelt színésznőnek nevezte őt Hollywoodban.

Nem fél beszólni az elnöknek sem / Fotó: South China Morning Post

Meryl Stepehen Colberttel beszélgetett a minden évben megrendezett New Jersey Film Fesztivál keretében, ahol a Montclair Film számára gyűjtöttek pénzt. Colbert, miután felhozta Streep és Trump között feszülő ellentétet, a színésznő kifejtette, hogy miért is kell félnünk a jelenlegi amerikai elnöktől. Streep szerint ijesztő, hogy egy ilyen embernek, aki nem ismeri az empátiát, mennyi lehetősége van.

Mit csinálnék, ha a gyerekeim veszélyben lennének? Bármit, akármit, hogy megmentsem őket. Úgyhogy jobban tesszük, ha félünk. Ezt gondolom

– mondta Streep.

Lady Gaga elhomályosítja Bradley Coopert a Csillag születikben

Lady Gaga egy ismeretlen, fiatal énekesnőt alakít Bradley Cooper Csillag születik (A Star Is Born) című filmjében. A kiégés szélén álló, egykor szebb napokat látott zenészt a direktorrá avanzsáló színész maga játssza. A karaktere által felfedezett nőről pedig hamar kiderül, hogy istenadta tehetséggel énekel.

Ezután egy sokkal kellemesebb témakörre tértek át: a filmekre. Streep beszélt a nemrég bemutatott Csillag születik rajongásáról. Imádta Bradley Cooper rendezését, amin nem látszik, hogy egy színész rendezte. Streep szerint sok színész, aki áttér a rendezésre, túl sok teret ad a színészeknek, nem figyelve a narratívára, amitől akadozhat a történet.

Jim Carrey még Putyint és Trumpot is kigúnyolja karikatúráival!

A vígjáték szerepeiről ismert Jim Carrey, az utóbbi időben a fegyveres erőszak, a Fehér Ház, a dél-koreai helyzet és még sok más politikai témával kapcsolatban foglal állást karikatúráival, ahogy erről beszámolt a The Warp magazin is. Ez az első alkalom a történelemben, hogy egy amerikai elnök és egy észak-koreai vezető találkoznak.

Streep ajánlott még néhány 2018-as filmet, köztük a Chloe Zhao által írt és rendezett A rodeós (The Rider) című filmet, Montana rodeósairól, A hitehagyott (First Reformed) című filmet Ethan Hawke főszereplésével és a Stan és Ollie című életrajzi drámát. Streep idén a Mary Poppins visszatér című filmben tűnik fel, mellékszereplőként, Emily Blunt mellett. Poppins unokatestvérét játssza. És hogy mit gondol a karakteréről? „Eltorzult egy karaktert játszom. […] Egy nagyszerű film, amit nem mondok el minden filmemről. De ez nagyszerű, a gyerekek gyönyörűek, ez egy kis ajándék Amerikának karácsonyra.”

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3