A színésznő Stephen Colbertnek őszintén elmondta, miért kell félnünk a jelenlegi amerikai elnöktől. Bradley Cooper rendezését viszont imádta, és jelenlegi filmjét karácsonyi ajándéknak szánja Amerikának.

Meryl Streep nem hiába kapott három Oscar-díjat (és számtalan jelölést): a kritikusok szerint korunk egyik legjobb színésznője. Ezzel talán egyedül Donald Trump nem ért egyet, aki köztudottan nem rajong Streepért. Mindez azután derült ki, hogy a színésznő őszintén elmondta véleményét az amerikai elnökről, ezért Trump az egyik leginkább túlértékelt színésznőnek nevezte őt Hollywoodban.

South
Nem Fél Beszólni Az Elnöknek Sem / Fotó: South China Morning Post

Meryl Stepehen Colberttel beszélgetett a minden évben megrendezett New Jersey Film Fesztivál keretében, ahol a Montclair Film számára gyűjtöttek pénzt. Colbert, miután felhozta Streep és Trump között feszülő ellentétet, a színésznő kifejtette, hogy miért is kell félnünk a jelenlegi amerikai elnöktől. Streep szerint ijesztő, hogy egy ilyen embernek, aki nem ismeri az empátiát, mennyi lehetősége van.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Mit csinálnék, ha a gyerekeim veszélyben lennének? Bármit, akármit, hogy megmentsem őket. Úgyhogy jobban tesszük, ha félünk. Ezt gondolom[/perfectpullquote]

– mondta Streep.

Lady Gaga elhomályosítja Bradley Coopert a Csillag születikben

Lady Gaga egy ismeretlen, fiatal énekesnőt alakít Bradley Cooper Csillag születik (A Star Is Born) című filmjében. A kiégés szélén álló, egykor szebb napokat látott zenészt a direktorrá avanzsáló színész maga játssza. A karaktere által felfedezett nőről pedig hamar kiderül, hogy istenadta tehetséggel énekel.

Ezután egy sokkal kellemesebb témakörre tértek át: a filmekre. Streep beszélt a nemrég bemutatott Csillag születik rajongásáról. Imádta Bradley Cooper rendezését, amin nem látszik, hogy egy színész rendezte. Streep szerint sok színész, aki áttér a rendezésre, túl sok teret ad a színészeknek, nem figyelve a narratívára, amitől akadozhat a történet.

Jim Carrey még Putyint és Trumpot is kigúnyolja karikatúráival!

A vígjáték szerepeiről ismert Jim Carrey, az utóbbi időben a fegyveres erőszak, a Fehér Ház, a dél-koreai helyzet és még sok más politikai témával kapcsolatban foglal állást karikatúráival, ahogy erről beszámolt a The Warp magazin is. Ez az első alkalom a történelemben, hogy egy amerikai elnök és egy észak-koreai vezető találkoznak.

Streep ajánlott még néhány 2018-as filmet, köztük a Chloe Zhao által írt és rendezett A rodeós (The Rider) című filmet, Montana rodeósairól, A hitehagyott (First Reformed) című filmet Ethan Hawke főszereplésével és a Stan és Ollie című életrajzi drámát. Streep idén a Mary Poppins visszatér című filmben tűnik fel, mellékszereplőként, Emily Blunt mellett. Poppins unokatestvérét játssza. És hogy mit gondol a karakteréről? „Eltorzult egy karaktert játszom. […] Egy nagyszerű film, amit nem mondok el minden filmemről. De ez nagyszerű, a gyerekek gyönyörűek, ez egy kis ajándék Amerikának karácsonyra.”

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet