Mészáros Lőrinc is megjelent a Debreceni Egyetem diplomaosztóján. Ez pedig azt eredményezte, hogy nem fotózhatták hozzátartozóikat a jelenlévők, amint átveszik diplomájukat. Rendőrrel is fenyegetőztek.

A 444 olvasója számolt be, hogy ma, azaz pénteken 10 órától diplomaosztót tartottak a Debreceni Egyetem jogi karán. Mint írról Dániel beszámolt, Mészáros Lőrinc is jelen volt, így vélhetően ennek köszönhetően a biztonsági őrök tájékoztatták a fiatalembert, hogy nem fotózhat.

Úgy tűnik, Mészáros Lőrinc trenddiktátor is amellett, hogy az ország gázszerelője és leggazdagabb embere.

Mészáros Lőrinc megelőzte az OTP vezérigazgatóját, a gázszerelő a leggazdagabb ember kishazánkban

Tavaly 20 helyet ugrott előre Mészáros Lőrinc a Forbes 2017-es listáján. Most, idén felért a csúcsra: hivatalosan is Magyarország leggazdagabb embere az ország gázszerelője. A Forbes listája alapján 2018-ra az egykori gázszerelő, Mészáros Lőrinc lett Magyarország leggazdagabb embere soha nem látott vagyonnal, 381,3 milliárd forinttal.

Dániel szerette volna lefotózni a pillanatot, amikor átveszi a diplomáját testvére, akit elkísért. Az egyetemi biztonsági őrei azonban tájékoztatták, hogy ezt nem teheti meg. Kivezették. Sőt, azzal is megfenyegették, hogy rendőrt hívnak rá, ha nem működik együtt.

Mint megtudta Dániel, a tenderek császára, Mészáros Lőrinc is jelen volt a többi hozzátartozó között. Mint Dániel elmondta a 444-nek, úgy sejti, a különleges vendég miatt nem lehetett fotózni.

Jelen cikk szerzője szintén a Debreceni Egyetem végzett hallgatója volt. Emlékei és tapasztalatai szerint eddig sosem volt gond a fotózással, hiszen alapvető, hogy a hozzátartozók meg akarják örökíteni a diplomaátvételt, amiért több évig dolgozott.

O1G Kodszinhaz E1546838503492 800X452 1
A Debreceni Egyetem O1G Feliratba Öltözve / Fotó: Időkép

A 444 megkereste a kar dékáni hivatalát, de semmire sem válaszoltak.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.