Mészáros jelenléte miatt nem fotózhatta testvérét a diplomaosztón?

Mészáros Lőrinc is megjelent a Debreceni Egyetem diplomaosztóján. Ez pedig azt eredményezte, hogy nem fotózhatták hozzátartozóikat a jelenlévők, amint átveszik diplomájukat. Rendőrrel is fenyegetőztek.

A 444 olvasója számolt be, hogy ma, azaz pénteken 10 órától diplomaosztót tartottak a Debreceni Egyetem jogi karán. Mint írról Dániel beszámolt, Mészáros Lőrinc is jelen volt, így vélhetően ennek köszönhetően a biztonsági őrök tájékoztatták a fiatalembert, hogy nem fotózhat.

Úgy tűnik, Mészáros Lőrinc trenddiktátor is amellett, hogy az ország gázszerelője és leggazdagabb embere.

Mészáros Lőrinc megelőzte az OTP vezérigazgatóját, a gázszerelő a leggazdagabb ember kishazánkban

Tavaly 20 helyet ugrott előre Mészáros Lőrinc a Forbes 2017-es listáján. Most, idén felért a csúcsra: hivatalosan is Magyarország leggazdagabb embere az ország gázszerelője. A Forbes listája alapján 2018-ra az egykori gázszerelő, Mészáros Lőrinc lett Magyarország leggazdagabb embere soha nem látott vagyonnal, 381,3 milliárd forinttal.

Dániel szerette volna lefotózni a pillanatot, amikor átveszi a diplomáját testvére, akit elkísért. Az egyetemi biztonsági őrei azonban tájékoztatták, hogy ezt nem teheti meg. Kivezették. Sőt, azzal is megfenyegették, hogy rendőrt hívnak rá, ha nem működik együtt.

Mint megtudta Dániel, a tenderek császára, Mészáros Lőrinc is jelen volt a többi hozzátartozó között. Mint Dániel elmondta a 444-nek, úgy sejti, a különleges vendég miatt nem lehetett fotózni.

Jelen cikk szerzője szintén a Debreceni Egyetem végzett hallgatója volt. Emlékei és tapasztalatai szerint eddig sosem volt gond a fotózással, hiszen alapvető, hogy a hozzátartozók meg akarják örökíteni a diplomaátvételt, amiért több évig dolgozott.

o1g kodszinhaz e1546838503492 800x452 1
A Debreceni Egyetem O1G feliratba öltözve / Fotó: Időkép

A 444 megkereste a kar dékáni hivatalát, de semmire sem válaszoltak.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból