Követem Közélet Mészáros Lőrinc megelőzte az OTP vezérigazgatóját, a gázszerelő a...

Mészáros Lőrinc megelőzte az OTP vezérigazgatóját, a gázszerelő a leggazdagabb ember kishazánkban

Promóció

Mészáros Lőrinc megállíthatatlan. A tehetség és az ész, ami okosabbá teszi, mint a Facebook alapítóját, Mark Zuckerberget, meghozza a gyümölcsét. A Forbes 2018-as listáján Orbán Viktor gázszerelője a leggazdagabb ember Magyarországon.

Promóció
- Advertisement -

Tavaly 20 helyet ugrott előre Mészáros Lőrinc a Forbes 2017-es listáján. Most, idén felért a csúcsra: hivatalosan is Magyarország leggazdagabb embere az ország gázszerelője.

A Forbes listája alapján 2018-ra az egykori gázszerelő, Mészáros Lőrinc lett Magyarország leggazdagabb embere soha nem látott vagyonnal, 381,3 milliárd forinttal.

Ha felülünk a nép hangjának lovára, miszerint Orbán Viktor strómanja Mészáros Lőrinc, ezek szerint Orbán a leggazdagabb ember hazánkban? Nemrég egyébként – maradva ennél a teóriánál – Orbán vejéhez, Tiborcz Istvánhoz indult a pénzvándorlás. Mészáros, aki gazdagabb, mint az angol királynő, így elmondhatja magáról, hogy a magyar adófizetők pénze igazán kifizetődő.

Tiborcz István 21 százalékos részesedést szerzett Mészáros Lőrinc gigacégében

A felek megállapodása szerint a BDPST Group hosszú távú, stratégiai befektetésként kezeli az Appeninn Nyrt.-ben szerzett tulajdonrészét, és a nagytulajdonosok a jövőben közös befektetéseket terveznek a régiós ingatlanpiacon. Jászai Gellért, a Konzum Nyrt. elnök-vezérigazgatója augusztusban azt nyilatkozta, Az Appeninn Holding idén bővítette a prémium kategóriás irodaház-portfóliót, megszerezte a Club Aliga többségi tulajdonjogát, és az Aldival is megállapodást kötött.

És ahogy korábban megírtuk, lassan ágazati szakszervezetet alapíthatnak a Mészáros-dolgozók. Legalább tizenegyezren dolgoznak olyan cégekben, amelyek vagy a felcsúti oligarcha tulajdonában, vagy a közvetlen befolyása alatt vannak.

Mészáros Lőrinc legjövedelmezőbb barátjával, Orbán Viktor miniszterelnökkel / Fotó: Startlap

Csányi Sándor, az OTP vezérigazgatója ezennel leszorult a második helyre. A Forbes számításai szerint ~70 milliárd forinttal kisebb a vagyona.

A harmadik helyen lévő Gattyán György stagnál, azaz 244, 7 milliárd forintjával nem rontott a tavalyihoz képest.

Mészáros Lőrinc szuperstróman lett – Ezek a plakátok kaptak díjat az ARC kiállításon

Az elmúlt 17 évben a Városliget volt a helyszín, idén azonban a szervezőknek szedniük kellett sátorfájukat, és némi bizonytalanság után Zuglóban kötöttek ki, az Örs vezér terétől 300 méterre, a Metropolitan Egyetem mögötti füves sétányon lesz a tárlat.

A negyedik helyen Demján Sándor örökösei állnak, míg az ötödik helyezett Veres Tibor lett.

Promóció
ForrásForbes
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3