Ha létezik boldogság, hát ez tényleg az: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a parlamentben sem titkolták, mennyire erős a köztük lévő kapocs! – vezette fel a cikkét a Blikk.

A parlamentben hétfő délután tette le esküjét Orbán Viktor miniszterelnök, és láthatóan nem csak a kormánypárti politikusok, hanem a parlamenti vendégek sem titkolták, mekkora örömmel tölti el őket ez az illusztris esemény.

Számos fotós a parlamenti vendégpáholyban szúrta ki az ország leggazdagabb emberét, Mészáros Lőrincet és feleségét, Várkonyi Andrea televíziós személyiséget, ahogyan boldogan integetve, csókot váltva figyelték az eskütételt.

Hogy a párról sugárzó boldogságot mennyire a politikai esemény táplálta – Orbán Viktor kormányfő és Mészáros Lőrinc köztudottan jóbarátok –, és mennyire a friss házasság ereje és tüze lángol közöttük, azt nem tudni.

Mészáros-Lőrinc-Várkonyi-Andrea-Csók-Orbán-Viktor-Beiktatása-Parlament
/ Fotó: Varga Imre / Blikk

Május 6-án a 444 pedig megírta, nagy napja volt a közbeszerzésekre optimalizált nagyvállalkozóknak: a magyar állam 35 évre Mészáros Lőrincnek és Szíjj Lászlónak adta a teljes gyorsforgalmi úthálózat kezelését. A nagy izgalmak után Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea a NER kedvenc éttermében igyekezett csillapítani az étvágyát, ahol a koncessziók kiosztását intéző Rogán Antal éppen három nappal korábban uzsonnázott Orbán Viktorral.

A HVG ott lehetett azon a háttérbeszélgetésen, ahol Rogán Antal azt magyarázta, hogy inkább Mészárosoké legyen az autópálya-koncesszió, mint egy külföldié. A nyerteseknek az úthálózat kezelésén felül 317 kilométer új utat építeniük és 265 kilométeren bővíteniük. Mészárosék konzorciuma a koncesszió teljes időtartama alatt rendelkezésre állási díjat kap, ami egy évre egy kilométerre vetítve 95,2 millió forint.

Így egy kilométer autópálya fenntartásának árából akár négy olyan órát is meg lehet venni, amilyen az ebéd közben Várkonyi Andrea karján ficegett – írta meg a hírportál. A 444 megjegyezte azt is, hogy az alkalomra Várkonyi egy 2 180 eurós Dior inget és 17 ezer-23,9 ezer euró között mozgó Louis Vuitton táskát választott.

A karórákról Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő is beszámolt a Facebook-oldalán.

Várkonyi Andrea Mészáros Lőrinc Ebédel
/ Fotó: Németh Dániel !/ 444
Mint írta, a kiegészítő e szerint az Audemars Piguet (AP) gyártmánya; az interneten fellelhető képek alapján a „Leo Messi” Royal Oak nevű modellről van szó.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet