A KESMA bulvárlapja csütörtöki számában az is olvasható lesz, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea hogyan ismerkedtek meg egymással.

„Nem titok többé” Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolata

A hónapok óta tartó pletyka – ebben a cikkünkben írtuk össze az erre utaló jeleket –hamarosan tény lesz: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea egy pár, sőt összeházasodnak. 

Mindezt a kormány által nemzetstratégiai jelentőségűnek minősített Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) egyik lapja, a Hot! írta meg a csütörtökön megjelenő száma alapján, amelyet a KESMA másik tagja, a Bors szemlézett.

Meszaros Lorinc Varkonyi Andrea Szeretoje Kapcsolata
Várkonyi Andrea És Mészáros Lőrinc A New York Cafe Előtt Budapesten Az Erzsébet Körúton 2020. Október 27-Én / Fotó: Olvasói Fotó / Telex

Mint írja a Bors, Várkonyi Andreát az eljegyzési gyűrűje buktatta le. „A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról” – mondta a Hot!-nak a műsorvezető gyik, neve elhallgatását kérő kollégája.

A csütörtökön megjelenő Hot!-ban állítólag az is kiderül, hogyan ismerkedtek meg és kerültek egyre közelebb egymáshoz.

Hosszú út vezetett idáig

Mint korábban megírtuk, Várkonyi új kommunikációs cége Mészáros ingatlanjába költözött: a Whitedog Media Kft.-nek székhelye épp arra az Andrássy út 105. szám alá került Érdről, ami Mészáros felcsúti milliárdoshoz és a TV2-tulajdonos Vida Józsefhez köthető.

Még április elején írtuk meg, hogy a Story magazin információi szerint egy budai luxusingatlanban kezd majd új életet Várkonyi, ezt követően pedig jöhet az esküvő. A lap úgy tudja, erre valószínűleg a lánya is áldását adta.

Kapcsolódó cikk

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő március 15. után arról írt bejegyzést, hogy a nemzeti ünnep hosszú hétvégéjét Dubajban töltötte Mészáros. Ehhez egy úgynevezett handling requestet, vagyis a repülőgép kiszolgálását igénylő űrlapot is csatolt, amit a dubaji reptérnek küldtek el, benne az utasok részletes adataival.

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Ennek a hitelességét nem erősítették meg, a papíron szereplő többi nevet pedig a magánszféra védelmének tiszteletben tartása miatt nem írjuk le.

Mindketten tavaly hagyták ott előző párjukat

Várkonyi 2006-ban ismerkedett meg Bochkor Gáborral, akitől 2007 áprilisában megszületett a kislányuk. 2018-ig voltak élettársak, majd Várkonyi 2020-tól Zsidró Tamás sztárfodrász párja volt, akivel 2020 áprilisában szakítottak. 2019 végén Mészáros akkori feleségének a tévéjében arról beszélt, hogy az intellektus az, amit egy férfiban keres.

Várkonyi Andi elárulta, mit keres a férfiakban

A Női titkok Várkonyi Andinál legutóbbi adásában a házigazda is beszélt az apukájáról, és ehhez kapcsolódóan azt is megemlítette, hogy mit keres egy férfiban...

Mészáros pedig tavaly vált el a feleségétől, Kelemen Beatrixtől, akivel három közös, felnőtt gyerekük van. Bár az ország leggazdagabb üzletembere tavaly februárban azt mondta, nem tekinti magát közszereplőnek, a válásáról az állami hírügynökség számolt be. Később, idén januárban, mint beszámoltunk róla, a Kúria kimondta, közszereplőnek számít.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.