A KESMA bulvárlapja csütörtöki számában az is olvasható lesz, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea hogyan ismerkedtek meg egymással.

„Nem titok többé” Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kapcsolata

A hónapok óta tartó pletyka – ebben a cikkünkben írtuk össze az erre utaló jeleket –hamarosan tény lesz: Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea egy pár, sőt összeházasodnak. 

Mindezt a kormány által nemzetstratégiai jelentőségűnek minősített Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) egyik lapja, a Hot! írta meg a csütörtökön megjelenő száma alapján, amelyet a KESMA másik tagja, a Bors szemlézett.

Meszaros Lorinc Varkonyi Andrea Szeretoje Kapcsolata
Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a New York Cafe előtt Budapesten az Erzsébet körúton 2020. október 27-én / Fotó: Olvasói fotó / Telex

Mint írja a Bors, Várkonyi Andreát az eljegyzési gyűrűje buktatta le. „A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról” – mondta a Hot!-nak a műsorvezető gyik, neve elhallgatását kérő kollégája.

A csütörtökön megjelenő Hot!-ban állítólag az is kiderül, hogyan ismerkedtek meg és kerültek egyre közelebb egymáshoz.

Hosszú út vezetett idáig

Mint korábban megírtuk, Várkonyi új kommunikációs cége Mészáros ingatlanjába költözött: a Whitedog Media Kft.-nek székhelye épp arra az Andrássy út 105. szám alá került Érdről, ami Mészáros felcsúti milliárdoshoz és a TV2-tulajdonos Vida Józsefhez köthető.

Még április elején írtuk meg, hogy a Story magazin információi szerint egy budai luxusingatlanban kezd majd új életet Várkonyi, ezt követően pedig jöhet az esküvő. A lap úgy tudja, erre valószínűleg a lánya is áldását adta.

Kapcsolódó cikk

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő március 15. után arról írt bejegyzést, hogy a nemzeti ünnep hosszú hétvégéjét Dubajban töltötte Mészáros. Ehhez egy úgynevezett handling requestet, vagyis a repülőgép kiszolgálását igénylő űrlapot is csatolt, amit a dubaji reptérnek küldtek el, benne az utasok részletes adataival.

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Ennek a hitelességét nem erősítették meg, a papíron szereplő többi nevet pedig a magánszféra védelmének tiszteletben tartása miatt nem írjuk le.

Mindketten tavaly hagyták ott előző párjukat

Várkonyi 2006-ban ismerkedett meg Bochkor Gáborral, akitől 2007 áprilisában megszületett a kislányuk. 2018-ig voltak élettársak, majd Várkonyi 2020-tól Zsidró Tamás sztárfodrász párja volt, akivel 2020 áprilisában szakítottak. 2019 végén Mészáros akkori feleségének a tévéjében arról beszélt, hogy az intellektus az, amit egy férfiban keres.

Várkonyi Andi elárulta, mit keres a férfiakban

A Női titkok Várkonyi Andinál legutóbbi adásában a házigazda is beszélt az apukájáról, és ehhez kapcsolódóan azt is megemlítette, hogy mit keres egy férfiban...

Mészáros pedig tavaly vált el a feleségétől, Kelemen Beatrixtől, akivel három közös, felnőtt gyerekük van. Bár az ország leggazdagabb üzletembere tavaly februárban azt mondta, nem tekinti magát közszereplőnek, a válásáról az állami hírügynökség számolt be. Később, idén januárban, mint beszámoltunk róla, a Kúria kimondta, közszereplőnek számít.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk