Mit lehet tudni Mészáros Lőrinc üzletember és Várkonyi Andrea műsorvezető kapcsolatáról?

Mészáros Lőrinc és a műsorvezető egyelőre nem erősítették meg

Hónapok óta kering a pletyka, hogy Várkonyi Andrea, a Tények műsorvezetője és Mészáros Lőrinc, Magyarország leggazdagabb üzletembere szorosabbra fűzte a kapcsolatát.

Varkonyi Andrea Meszaros Lorinc
Várkonyi Andrea, A Tv2 Tévécsatorna Tények Műsorvezetője / Fotó: Velvet

Egyelőre egyik fél sem erősítette vagy cáfolta meg az elméletet. Azonban az tény, hogy kettejük üzleti kapcsolatát mindenképpen szorosabbra fűzték. 

Várkonyi Andrea médiacéget alapított

Az bizonyos viszont, hogy Várkonyi Andrea, aki 2018-tól már belgyógyász szakorvosi diplomája mellett pszichológus végzettséggel is büszkélkedhet, augusztus közepén jelentette be, hogy távozik a Life TV-től. Érdekesség, hogy mindezt még azelőtt tette, hogy a vezérigazgató Hajdú Pétert felfüggesztett börtönre ítélték volna.

Kapcsolódó cikk

Várkonyi mindezt 15 nappal azelőtt jelentette be, hogy Mészáros Lőrinc és Mészáros Beatrix bejelentették, elválnak. Decemberben pedig kiderült, hogy Mszáros Lőrinc és 10 másik ember a Maldív-szigetekre utazott kikapcsolódni magánrepülővel. Egyes források szerint ebben a 10 főben benne volt az ekkor már várandós Várkonyi Andrea és lánya. A Tények műsorvezetője médiacéget alapított Érden, azonban a bejegyeztetés után nem sokkal Budapest egyik legdrágább ingatlanába, az Andrássy út 105. szám alatti palotába költözött, ami történetesen Mészáros érdekeltsége. (Részletesen ebben a cikkünkben írtunk az ügy hátteréről.) A Telex egyik olvasója látta őket együtt, amelyet fotón meg is örökített:

Meszaros Lorinc Varkonyi Andrea Szeretoje Kapcsolata
Várkonyi Andrea És Mészáros Lőrinc A New York Cafe Előtt Budapesten Az Erzsébet Körúton 2020. Október 27-Én / Fotó: Olvasói Fotó / Telex

Mészárost egyébként a legutóbbi bírósági ügye óta közszereplőként kell kezelni, így ennek okán nincs kitakarva az arca a fenti fotóról.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet