A Life TV műsorvezetője, Joshi Bharat nem titkolja tovább, hogy új szerelme Mészáros Lőrinc volt felesége, Kelemen Beatrix Csilla.

Megerősítette a hírt Joshi Bharat: Mészárosné Kelemen Beatrixszal egy párt alkotnak

Alig néhány héttel azután, hogy Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea összeházasodott, kiderült, hogy a milliárdos volt feleségének, Kelemen Beatrix Csillának is új párja van. Mint elsőként megírtuk a magyar sajtóban, Joshi Bharattal, a Life TV műsorvezetőjénél találta meg a szerelmet Mészárosné. 

Később maga a műsorvezető is bejelentette: 31 év után elválik feleségétől, akit szintén Csillának hívnak. A Blikknek akkor elmondta Joshi Bharat, hogy ő kezdeményezte, ő adta be a válókeresetet is. A kapcsolat nem volt zökkenőmentes az elmúlt másfél évben. Mint mondta a műsorvezető, a felszín alatt létező problémákat felerősítette a karantén összezártsága és a pandémiai okozta sokk és bizonytalanság.

És most már azt is tudni, egy harmadik személy is közreműködött mindebben. A műsorvezető főnöke – ugyanis a a Life TV-t üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke az új párja, Mészáros Lőrinc volt felesége – megerősítette a hírt a Blikknek.

„A hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket” – mondta a lapnak a műsorvezető.

A lap úgy tudja, már együtt is élnek, Budán és a csatorna egyik sajtóeseményén már jelentek meg együtt, párként.

A Life TV-nél repkednek a szerelmek

A Blikk úgy tudja, hogy Kelemen Beatrix és Joshi Bharat a Life TV-nél került közel egymáshoz, a lap egyik forrása szerint „láthatóan nagyon boldogok egymással”.

Kelemen Beatrix Csilla 36 év után tavaly vált el a 455 milliárd forintos vagyonával Magyarország leggazdagabb emberének számító Mészáros Lőrinctől, aki idén szeptemberben házasodott össze az egykor szintén a Life TV-nél dolgozó Várkonyi Andreával.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet