Előbb barátság, majd szerelem alakult ki Mészárosné Kelemen Betarix Csilla és Joshi Bharat között.

A közös munka hozta össze őket

Fény derült rá, mi hozta össze Mészáros Lőrinc volt eleségét, Mészárosné Kelemen Beatrix Csillát és a műsorvezető Joshi Bharatot.

A Life.hu szerint Mészáros Lőrinc volt felesége, Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla és Joshi Bharat a munkának köszönhetően talált egymásra, hiszen mindketten a Life TV-nél dolgoznak. (Kelemen a tévét üzemeltető Media Vivantis Zrt. elnöke.) Ezen kívül – írja erről a portál – mindketten „igen spirituálisak”, melyből előbb barátság, majd pedig szerelem lett. Utóbbi témáról állítólag egy karácsonyi vacsorán kezdtek el beszélgetni a felek.

Együtt is él Joshi Bharat és Mészorsné Kelemen Beatrix Csilla

Noha régóta lehetett pletykát hallani arról, hogy a pár régóta együtt él, sokáig nem lehetett beszámolni róla forrás nélkül. Azonban néhány hete a ContextUs volt az első, aki hírt adott róla. Néhány nappal később maga Joshi Bharat is nyilatkozott, akkor még csak a válásról. Később aztán már azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy a hír igaz, nem csak együtt van, de együtt is él Mészárosnéval.

Ám nem cizellálta a kapcsolatukat. Mint írta, “a hír igaz, együtt vagyunk Beatrixszal. Ennél többet azonban nem szeretnék elárulni sem most, sem a jövőben a magánéletemről, kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet