Mind tudjuk, hogy hosszú, kígyózó sorok állnak a Louvre előtt. Sokáig kell várakozni, míg végre megcsodálhatjuk a világhírű remekműveket. De mi van, ha a dekoltázsod miatt hiába vártad végig a sorbanállást?

Az ausztrál Instagram-influenszer, Newsha Syeh is így járt, akiről, mint kiderült, túl kihívóan öltözött fel. A Cosmopolitan szerint egy már azóta törölt Instagram-posztban mérgelődött Newsha Syeh-re.

Rita Ora hatalmasat villantott, alig takarta valami… Megint

Rita Ora mindig is a bevállalós stílusáról és az extrém rucijairól volt híres, de néha még így is ki tudja akasztani a rajongóit. Számtalan esemény nem telik el úgy, hogy ne villantot volna meg valamijét. Egy vállalkozó kedvű újságíró látogatott el a nudisták paradicsomába, egy mexikói luxushotelbe, ahol a legfontosabb szabály az, hogy mindenki annyira meztelen lehet, amennyire csak akar.

Állítása szerint a bejáratnál megragadta egy biztonsági, és közölte vele, hogy ebben a ruhában nem mehet be és takarja el magát.

Megszakadt a szívem, azt gondoltam, a Louvre nem ragaszkodik ilyen ósdi szabályokhoz, de tévedtem.

A múzeumnak ugyan nincs konkrétan túl nagy dekoltázsra vonatkozó szabálya, de a weboldalukon elérhető leírás szerint a látogatók nem léphetnek be meztelenül, fürdőruhában, mezitláb vagy félmeztelenül. Hogy ezek közül melyiknek számít Syeh ruhája, az kérdéses.

An Australian witch in Paris ?✨

19.6k Likes, 222 Comments – Newsha Syeh (@mewsha) on Instagram: “An Australian witch in Paris ?✨”

A fenti fotón látszik a ruha, amiben be akart menni. Szerinted szabályba ütközik a ruhaviselet?