M.I.A.: “A zene nem elég, segíteni kell az embereken”

Nagy tervei vannak a politikai témákat is rendszeresen feszegető énekesnőnek. „Új évtized, új M.I.A.„ – jelentette be a közösségi oldalán az énekes-dalszerző.

Kevés lakható része maradt az internetnek

Valami egészen mást szeretne kipróbálni M.I.A. Muszáj sikerre vinnie egy olyan projektet, ami valóban segít az embereken. Legyen ez egy iskola felépítése vagy a feltörekvő művészek segítése.

M.I.A. – Paper Planes

Subscribe: https://MIA.lnk.to/Subscribe Watch more: https://MIA.lnk.to/WatchMore Connect with M.I.A. Online: Follow M.I.A. on Instagram: https://MIA.lnk.to/I…

Két dolognak kell változnia. Sokkal személyesebb módon szeretne kommunikálni a rajongóival, amihez a közösségi oldalak nagy része nem biztosít jó felületet.

Van, ahol a gyűlölet, máshol pedig az álhírek ömlenek. A Cambridge Analytica-hoz hasonló adathalász cégeket sem felejtette el megemlíteni, amikor a Rolling Stone-nak nyilatkozott.

A cél a következő: visszatérni az internet megfelelő használatához. Nem influencer akar lenni, hanem olyan, aki cseppenként adagolja a hiteles információt. Ezért a Patreonon fogja megosztani az új számain kívül a gondolatait, rövidfilmjeit.

Bármiféle tartalom szóba jöhet. Ez lehet egy recept, egy dal, egy manifesztum. Lehet, hogy a házi feladatodban is tudok majd segíteni! – mondta az énekesnő.

Új vizeken hajózva

A Patreon egy olyan alkalmazás, ahol kisebb összegekkel támogathatják a rajongók a számukra fontos alkotókat. A támogatás a legtöbbször havi utalást jelent. M.I.A. ezért cserébe ígéri azt, hogy számtalan formátumú tartalommal készül majd.

Több online hírportál is pedzegeti azt, hogy átáll az előfizetéses modellre. Nem meglepő, hogy a művészek is hasonlóba vágják a fejszéjüket. Úgy tűnik, a privát tartalomgyártás egy világszintű tendenciába illeszkedik.

IM ON. IM ON PATREON.!!!!! Link in bio https://www.patreon.com/mia My page can be anything you want it to be. Let’s talk

No Description

Kétféle előfizetés van tervben. Az egyik 5, a másik pedig 10 dolláros, mind a kettő M.I.A. valamelyik albumának nevét viseli.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból