Michael Caroll 2002-ben került először reflektorfénybe, amikor 19 évesen, szemétszállítóként nyert a lottón. Természetesen orgiákra költötte a nyereményét.

Tíz év alatt minden pénzét elköltötte drogokra, italra és prostikra

Michael Caroll 2002-ben 9,7 millió fontot (mai értékkel számolva 4 milliárd forintot) nyert a lottón. A 24.hu cikke szerint a sajtó sokat foglalkozott vele, hiszen ő sem tudta megfelelően kezelni a hirtelen meggazdagodást, és sikeresen elherdálta a felfoghatatlan összeget. Őrült bulik a kastélyában, szexpartik, drogok, rongyrázós nyaralások.

Nem meglepő módon ez az életmód házasságát is tönkretette Sandra Aikennel, de a törvénnyel is meggyűlt a baja. Több, mint 30 bírósági ügye volt, háromszor ítélték letöltendő börtönbüntetésre. A nyereménye 2012-re fogyott el.

Michael Caroll végül lenyugodott

Miután a vagyona elfogyott, Skóciába költözött, ahol sikerült nyugalmasabb életet kialakítania magának. Kekszgyárban és vágóhídon is dolgozott, de bányász is volt. A most 38 éves férfi ma már szerény életet él, keményen dolgozik.
Michael Caroll Lotto Lottonyertes

A hírekbe azzal került be ismét, hogy akkori feleségével ismét egymásra találtak. Újra esélyt adnak a kapcsolatuknak, és egy visszafogott esküvő keretében szeretnék újra összekötni életüket.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet