Michael Douglas 101 éves apja társaságában, könnyek között vette át a csillagot

Michael Douglas csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán. A 74 éves Oscar-díjas színész apja, a 101 éves Kirk Douglas társaságában leplezte le a csillagot kedden.

“Nagyon sokat jelent nekem, apa, hogy ma itt vagy” – mondta könnyek között Michael Douglas. Hozzátette: nagyon büszke, hogy az ő fia lehet.

A csillaggal a színész és rendező a showbizniszben eltöltött öt évtizedes karrierjét ünnepelte.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Miért kellett ilyen sokáig várni erre a pillanatra?[/perfectpullquote]

– kérdezte kacsintva az ünnepségre összegyűlt több száz rajongójától, barátjától és családtagjaitól.

Kirk Douglas Catherine Zeta Jones Michael Douglas
Kirk Douglas, Catherine Zeta-Jones És Michael Douglas A Hollywoodi Hírességek Sétányán / Fotó: Mti

Douglas a 2648. csillagot kapta. A fotósok előtt feleségével, Catherine Zeta-Jones színésznővel pózolt. A színész köszönetet mondott “élete szerelmének” a támogatásért és a türelméért. A pár hamarosan a 18. házassági évfordulóját ünnepli.

Trump hollywoodi csillaga rács mögé került / ContextUs

Donald Trump csillaga nem igazán volt szerencsés az elmúlt hónapokban. Júliusban csákánnyal rongálták meg, augusztusban pedig Nyugat-Hollywood megszavazta, hogy hivatalosan is távolítsák el a Hírességek sétányáról. Ez még nem történt meg, de ez a hónap sem telt el esemény nélkül.

Michael Douglas az 1970-es években ünnepelte első sikereit a San Francisco utcáin című sorozat detektívjeként. Első Oscar-díját 1975-ben a Száll a kakukk fészkére című pszichodráma producereként nyerte, a másodikat pedig a Tőzsdecápák című 1988-as dráma főszerepével érdemelte ki.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból