Hallgatom 10 éve hunyt el Michael Jackson, a százak sírva...

10 éve hunyt el Michael Jackson, a százak sírva emlékeztek meg a popkirályról

Promóció

Elhunyt Michael Jackson. Már tíz éve. A popkirály sírhelyénél, a Forest Lawn temetőnél gyűltek össze a rajongók megemlékezni róla.

Promóció
- Advertisement -

A pop királya, Michael Jackson tíz éve, június 25-én hunyt el túladagolásban. Világszerte emlékeztek meg rajongók Jacksonról.

Michael Jackson / Fotó: NME

A Reuters értesülései szerint Michael Jackson sírhelyénél, a Forest Lawn temetőnél több százan gyűltek össze. Többen Jackónak öltöztek, vittek posztereket, flitteres kesztyűket. A videóban találni iráni, japán és magyar üzeneteket is.

Michael Jackson sok eposzi jelzőt birtokol. Egyszerre emlékezünk rá a pop királyaként, a fura fekete világsztárként, aki kifehéríttette a bőrét, potenciális pederasztaként és meghurcolt áldozatként, a videoklip műfajának megújítójaként és zavaros magánéletű ufóként, karaktere annyira vitatott, hogy a harmadik legtöbbet szerkesztett Wikipédia-oldala van (közvetlenül Jézus után)

– írja a 24.hu.

Pete Davidson az R. Kelly-t és Michael Jacksont ért vádakat tárgyalta

Pete Davidson az SNL Weekend Update szegmensében reflektált a mostanában szexuális visszaélésekkel vádolt zenészek ügyeire. Idén két dokumentumfilm tartja lázban a sajtót, mindkettő olyan népszerű művészekre fókuszál, akiket szexuális abúzussal vádolnak. A Lifetime Surviving R. Kelly dokumentumfilm-sorozata R. Kelly bűneit, az HBO-n megjelent Neverland elhagyása pedig Michael Jackson gyerekmolesztálási ügyeit helyezi górcső alá.

Az évforduló beárnyékolja, hogy idén jelent meg a HBO Leaving Neverland filmje. Két, ma már a harmincas éveiben járó férfi beszél arról, hogy szexuálisan bántalmazta őket. Sokan elfordultak Jacksontól a film láttán, de legalább annyian kitartanak mellette a Leaving Neverlandban elhangzott vádak ellenére.

Budapesten is megemlékeztek a rajongók a pop királyáról, az Erzsébet téri Jackson-fa előtt, hogy leróják a kegyeletüket. Volt, aki szerint “Jackson maximum társasjátékozott a gyerekekkel.”

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3