Michael Jackson lánya felvágta ereit apja körüli pedofil botrány miatt

Michael Jackson lánya, Paris Jackson kórházba került öngyilkossági kísérlet miatt. Helyi idő szerint szombat reggel fél nyolckor felvágta ereit a TMZ információ szerint. 

Michael Jackson életéről szóló négyórás dokumentumfilm nemrég került a mozikba. Lázban tartja a világsajtót, és megosztja a popkirály körüli ügyet. Paris Jacksont felzaklatta a mindennapos hír, és öngyilkossági kísérletet követett el.

25216059 0dcad089370a4246b6834329e6f139d3 wm
Paris Jackson / Fotó: Velvet

Michael Jackson pedofil kapcsolatait veszi górcső alá a film, bár nem mondja ki, hogy Jackson pedofil lett volna.

A BBC egy Michael Jackson-dokumentumfilmmel versenyez a Leaving Neverland-del

A BBC dokumentumfilmje Jackson teljes életét fogja összefoglalni, szemben riválisával, a Channel 4 filmjével. A Leaving Neverland kizárólag a popsztárt ért gyermekzaklatási vádakra fókuszál. A Wade Robson és James Safechuck tanúvallomásából álló film hatalmas botrányt kavart. Jackson családja tagadta a vádakat és azzal fenyegetőzött, beperli a forgalmazó HBO-t és Channel 4-t.

A TMZ eddigi információi szerint Paris Jackson állapota stabil, azonban 72 órán keresztül pszichiátriai megfigyelés alatt tartják. A popkirály lánya korábban végig kiállt apja mellett. Sőt, nemrég Twitteren írta meg, hogy ugyan nem az ő dolga megvédeni, de hálás unokatestvérének, Tajnak, aki aktívabban védelmébe veszi Michaelt.

No Title

there’s nothing i can say that hasn’t already been said in regards to defense. taj is doing a perfect job on his own. and i support him. but that’s not my role. i’m just tryna get everyone to chill out and go with the flow, be mellow and think about the bigger picture.

Parisnak nem ez az első öngyilkossági kísérlete. Öt évvel ezelőtt, 2013-ban is megpróbált véget vetni életének, búcsúlevelet is hagyott maga után. Az akkori eset után pszichiátrián kezelték.

No Title

Paris Jackson Hospitalized After Attempted Suicide https://t.co/UIhQ5WnI7Q

A TMZ híre után nem sokkal Twitteren reagált Paris Jackson – legalábbis a nevében született egy poszt –, és hazugnak nevezte a lapot.

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116 123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból