Michael Jackson le akarta váltani az apja által választott ügynökeit, de meggondolta magát, amikor egy maffiafőnök látogatta meg.

Michael Franzese ex-maffiafőnök elárulta, hogy egyszer meg kellett látogatnia Michael Jacksont egy visszautasíthatatlan ajánlattal, hogy mégse váltsa le az általuk támogatott ügynökeit, írjaDailyStar.

Az énekes le akarta váltani apja által felbérelt ügynökeit, mert megharagudott rá, de azt nem tudta, hogy az ügynökeit valójában New York legrettegettebb maffia-szervezete támogatta, és megállapodásuk volt arra, hogy ők képviselik a családot az 1984-es Victory turnén. 

Franzese elmondta, hogy egy hozzá közel álló személy több hírességet is képviselt, így amikor Jackson ki akarta rúgni, Kaliforniába repült, hogy egy olyan ajánlatot adjon neki, amit nem tud visszautasítani. Az volt a terve, hogy elmondja az új ügynöknek, hogy milyen következményei lesznek, ha nem az általa támogatott személy menedzseli a turnét. Végül a szóbanforgó turné az eredeti tervek szerint valósult meg.

A 71 éves Franzese az egyetlen szabadlábon és életben lévő személy, aki el tudott sétálni a maffiától rendőri védelem nélkül, úgy, hogy nem is gyilkolták meg, pedig saját apja is elrendelte a kiiktatását. Jelenleg az Egyesült Királyságban turnézik, ahol az életéről és a maffiáról árul el titkokat.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet