Michael Sams elismerte, hogy első áldozatát, Julie Dartot próbából gyilkolta meg.

A 80 éves féllábú gyilkos csak azért ölte meg Julie Dartot, hogy felkészüljön a következő gyilkosságra, írjaDailyStar.

Michael Sams sokáig tagadta, hogy ő ölte volna meg Dartot, de beismerte Stefanie Slater elrablását. Ennek ellenére négyszeres életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték, és mára ő az egyik legidősebb fogoly Nagy-Britanniában.

Sams a tárgyalása után kereste fel az ügy vezető detektívét, Bob Taylort, és egy értkezőben bevallotta neki, hogy valóban ő Julie Dart gyilkosa, és azért követte el, hogy felkészüljön Stefanie Slater megölésére.

Kapcsolódó cikk

Julie prostituáltként dolgozott, Sams az autójával szedte fel, majd amikor a nő lehajolt, hogy levegye a cipőjét, Sams egy kötelet rakott a nyakába és megfojtotta. A holttestét egy kerekes kukában tárolta, amíg meg nem szabadult tőle. A testére 10 nappal eltűnése után találtak rá.

Hat hónappal később Sams hasonló technikát alkalmazott, hogy elrabolja az ingatlanügynök Stefanie Slatert. A férfi potenciális vásárlónak adta ki magát, elrabolta, majd ugyanabba a kukába zárta, amiben Julie holttestét tárolta korábban. Eleinte megúszta az elfogást, és sikeresen elmenekült a 175 ezer fontos (több mint 82,5 millió forintos) váltságdíjjal. Végül az ex-felesége segítségével kapták el.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet