Frankl András magyar Forma-1-es újságíró, aki Michael Schumacherrel barátságot ápolt, elárult részleteket a pilóta jelenlegi állapotáról.

Frankl András egy interjúban mesélte el, hogy sírva fakadt, mikor véletlenül összefutott Michael Schumacher feleségével, írjaBors. Elmondása szerint Corinna mindent megtett, hogy életben tartsa a férjét, mindent eladott a cél érdekében. 

Megrendítő lesz, amit most mondok, de azt mindenkinek el kell fogadnia, hogy Michael Schumachert soha nem fogjuk már élve látni.

“És most kérem, hogy felejtsük el a pénzt. Ha az ő hírneve nem volt arra elég, hogy a világ legjobb orvosai meggyógyítsák, akkor itt sok mindenben már nem lehet reménykedni. Michael Schumachert megmenteni a világ legfantasztikusabb dolga lenne. De nem tudják. Állítólag a szemével tud kicsit kommunikálni. Jean Todt az a jó barátja, akit beengednek hozzá, együtt ülnek a tévé előtt és nézik a futamokat.”

A mai világban, az orvostudomány mostani fejlődésének sebességével minden elképzelhető. Szerintem azért nem mondják meg, hogy milyen valós esélyei vannak Michael Schumachernek, mert abban bíznak, hogy eljön a nap, amikor ez az agysérülés gyógyítható lesz.

“Akkor itt miért ne jöhetne el egy csodálatos fordulat? Szerintem ez az oka annak, hogy életben tartják Schumachert és azon imádkoznak nap mint nap, hogy a csoda bekövetkezzen. Én ugyanezt csinálnám. Sosem adnám fel a harcot az ő helyükben” – mondta a világhírű újságíró.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet