Hallgatom Megjelent Michael Stipe első önálló dala, amellyel a klímamozgalmat...

Megjelent Michael Stipe első önálló dala, amellyel a klímamozgalmat támogathatjuk

Promóció

Jótékony célra fordítja az R.E.M. frontembere első önálló dalának bevételét – adja hírül a Rolling Stone.

Promóció

Michael Stipe, a 2011-ben feloszlott R.E.M. frontembere 8 év után most először jelentkezik zenei projekttel. Meglepő, de első önálló számát, a Your Capricious Soult adta most ki.

Michael Stipe és Patti Smith / Fotó: Nicholas Hunt / Getty Images Entertainment

„Sokáig távol maradtam a zenétől és vissza akartam térni. A hangomat kívántam adni ehhez az izgalmas szemléletváltáshoz” – céloz Stipe a klímalázadók mozgalmára.

A környezetünkkel való kapcsolat egy életre szól, és most már bizakodó, sőt optimista vagyok. Hiszem, hogy el tudjuk hozni a szükséges változást csodálatos bolygónk érdekében és mi is megtaláljuk a helyünket rajta

– vallja Stipe.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

We are excited to announce that today sees the release of Michael’s single “Your Capricious Soul,” his solo debut– currently available exclusively from MichaelStipe.com (Link in bio). The release is timed to coincide with October 7th’s “International Rebellion” climate justice protests. And, for the following 365 days, Michael is redirecting all of his earnings from sales and synchronization licensing to @extinctionrebellion Rebellion to help aid their work of non-violent protest of government inaction to the climate emergency. The track release is accompanied by a striking video work by acclaimed artist and filmmaker @samtaylorjohnson . The download is priced at 77 cents but those who prefer to give more can enter an amount of their own choosing. A free download option is also included. In explaining why he’s chosen to present this latest musical work in this way, Michael says, “I took a long break from music, and I wanted to jump back in. I love “Your Capricious Soul” – it’s my first solo work. I want to add my voice to this exciting shift in consciousness. Extinction Rebellion gave me the incentive to push the release and not wait. Our relationship to the environment has been a lifelong concern, and I now feel hopeful—optimistic, even. I believe we can bring the kind of change needed to improve our beautiful planet earth, our standing and our place on it.” Feel free to set your own price as a donation to Extinction Rebellion. The “Your Capricious Soul” download includes a master-quality audio version of the song, the video, Stipe’s lyric document, a print-ready poster, stencil and an animated flip-book portrait. DONATE AND DOWNLOAD at the link in our bio. #michaelstipe #extinctionrebellion #yourcapricioussoul

R.E.M. (@rem) által megosztott bejegyzés,

A számot először idén májusban adta elő élőben a szerző egy new yorki Patti Smith koncerten, és most már Stipe honlapjáról le is lehet tölteni. A szám meghallgatható akár ingyen is, de az extra verziója 77 cent-be kerül. Természetesen tetszőleges, nagyobb összeg is felajánlható a számért.

A R.E.M. együttes a Dorian hurrikán áldozatain segít egy dallal

A R.E.M. egy eddig nem megjelent dalát tette elérhetővé, az ebből származó összes bevételt a Mercy Corps szervezet a Dorian hurrikán okozta károk enyhítésére fordítja a Bahamákon. Az együttes még 2001-ben rögzítette a Fascinating című dalt a Reveal lemezhez, amit az utolsó pillanatban kivágtak. „Ez egy tényleg gyönyörű dal.

Az egy éven át így befolyt összeget az Extinction Rebellion klímaaktivista szervezet fogja megkapni.

A 77 centért az alábbiakat kapjuk: a dal master minőségű audioverziója, szövege, nyomtatható poszter, stencil és animált pörgetős könyv.

A szám megjelenése egybeesik az International Rebellion elnevezésű, október 7-én kezdődő két hetes tiltakozóakcióval, amely a cselekvésképtelen kormányok ellen emeli fel a szavát a világ több mint 60 országában.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3