Michelle Obama saját podcastjának első adásában a letűnt kor emlékét idézte fel

Már az első adás igazán családias hangulatban telt: a volt first lady, Michelle Obama első podcast-vendége férje, Barack Obama, az Egyesült Államok előző elnöke volt, a legfőbb tanulsága pedig egy felismerés.

A Michelle Obama-kultusz

A volt amerikai elnöki párnak, Michelle és Barack Obamának a mai napig komoly rajongótábora van az Egyesült Államokban. A volt first lady Így lettem című, 2018-ban megjelent önéletrajzi könyvében már nagyon sok személyes történetet is elárult magáról.

michelle obama podcast
Michelle Obama / Fotó: Gilbert Carrasquillo / Getty Images

Készült róla dokumentumfilm a Netflixen, az elnökfeleségekről készült sorozatban Viola Davis játszotta, a Southside With You című, 2016-ban készült filmben pedig Tika Sumpter alakította. Emlékezetes adásban fantasztikusat Carpool Karaoke-zott James Cordennel.

First Lady Michelle Obama Carpool Karaoke

James Corden’s White House tour takes an unthinkable turn when First Lady Michelle Obama joins him for a drive around the grounds singing Stevie Wonder and B…

De mindig hálás vendég a beszélgetős műsorok házigazdái számára: a közönség is imádja közvetlen stílusát, humoros és figyelemre méltó megnyilvánulásait. Hiába már nem first lady, azóta is igyekszik inspirálni, tanulásra biztatni a fiatal lányokat.

Barack Obam és felesége Michelle portréja lenyűgözte az embereket

Már két éve nem ül az elnöki székben Barack Obama. Amerika azonban nem felejt: az egykori elnöki és felesége, Michelle Obama iránt érzett tisztelet és hála máig jelen van. Erre mi sem lenne jobb bizonyíték, mint a róluk készült festmények rekordszámú látogatója! national Portrait gallery

Ezek után nem csoda, hogy sokak számára hatalmas örömöt jelentett, amikor bejelentette, hogy önálló podcast-sorozatba kezd. A nyitóadás július 29-én került adásba, az első vendége – minő meglepetés – férje, Barack Obama volt.

Egy letűnt kor emlékei?

Michelle Obamát hallgatni olyan volt számomra, mint egy ASMR-felvétel. Amikor ebben az őrült évben ahányszor csak rápillantok a telefonomra, azt látom, hogy a társadalom egy újabb része esik atomjaira, amikor a szorongásszintünk minden miatt is állandóan az egekben van, akkor felcsendül 50 percre a nyugalom egy kis szigete” – írta a Cosmopolitan újságírója, aki le sem tagadja, hogy elfogult rajongó.

Top 10 Coolest Michelle Obama Moments

Top 10 Coolest Michelle Obama Moments Subscribe: http://www.youtube.com/c/MsMojo?sub_confirmation=1 Not only was she one of the most active #FLOTUS, Michelle…

Michelle Obama az Így lettem hangoskönyv-változatáért – amelyet ő olvasott fel –Grammy-díjat nyert, tehát rendelkezik tapasztalattal, hogyan bánjon a hangjával. De igazán a volt elnök orgánuma varázsolta el, vagyis a kettejük párbeszéde.

Vajon miben hasonlít a természettudós, az amerikai elnök felesége és a költőóriás?

Vajon miben hasonlít a természettudós, az amerikai elnök felesége és a költőóriás? Sok közös vonást valószínűleg nem találunk bennük, hacsak azt nem, hogy mindannyian olyan emberek, akiknek az élete sokakat érdekel. Akkor is sokan kíváncsiak rájuk, ha magukról írnak és akkor is, ha mások mutatják be őket: beszélnek életükről, küzdelmeikről, pályájukról.

„Emlékeztek még arra az időre, amikor még teljes mondatokban fogalmaztak az emberek? Amikor emberi hangon, nem ordítva, empátiával szóltak egymáshoz? Őszintén szólva, azt sem tudom, miről volt szó tulajdonképpen, az agyam olyan szinten kikapcsolt. Ez a lehető legnagyobb elismerés” – zárta gondolatát az újságíró.

Michelle Obama podcastja elérhető a Spotify-on is.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból