Michelle Obama természetes hajával inspirálja a lányokat, akik „úgy néznek ki, mint ő”

Michelle Obama nem tűnt el a színről férje elnöksége után sem. A memoárja bestseller lett, emellett továbbra is igyekszik inspirálni a fiatal lányokat.

A volt first lady az afro-amerikai nőkre fókuszáló ESSENCE magazin címlapjára került. Úgy döntött, a borítón szabadjára engedi természetes fürtjeit. A DesignTaxi beszámolója szerint arra akarta emlékeztetni az embereket, senkit sem definiálja, ha a megszokott normákon kívül él.

Childish Gambino nyári rajzfilmes videójában hiphop arcok vicceskednek

Az animációban Childish Gambinot, azaz Donald Glovert láthatjuk sétálgatni a környéken, ami tele van nagyobbnál nagyobb nevekkel a hiphop világából. Mindannyian tipikus nyári tevékenységeket végeznek, és élvezik! Gördeszkáznak, táncolnak, kosaraznak, napoznak. Azealia Banks hűsöl egy fán, Nicki Minaj és Travis Scott építőkockákkal játszanak, míg Drake azon siránkozik, hogy Future ellopta a bicaját.

Michelle Obama fodrásza a The Zoe Reportnak elárulta, a volt amerikai elnök felesége azért kérte meg őt, ne egyenesítse ki haját a fotózásra, mert nincs elég ember, aki úgy nézne ki, mint ő.

Obama egykori hivatalos fotósa érzékletes felvételeken állítja szembe egymással Trumpot és az ex-elnököt

Pete Souza mindenhová elkísérte Barack Obamát és olyan közelségben töltött 8 évet az egykori elnök mellett, mint nagyon kevesen. Souza bevallása szerint e hosszú idő alatt csak egyetlen napot hiányzott a munkából betegség miatt. Souza 2017. január 20-án megszüntette hivatalos Instagram-profilját, és saját neve alatt nyitott egy új fiókot.

Könyvében is többször beszél arról, hogy gyerekkorában nem találkozott rá hasonlító példaképekkel.

A Barbie a felszín mögé néz: 18 női példákép Barbie-babaként

A Barbie Inspiring Women kollekciójával a Mattel olyan nőknek adja az ikonikus figura arcát, mint Frida Kahlo festőművész, Amelia Earhart pilóta vagy Katherine Johnson matematikus. A márkától az is nagy lépés volt két éve, hogy 4 különböző testtípust adott a babának, igazán életszerűvé téve figuráit, eltérve az addigi szőke, kékszemű kombótól.

Nem volt kire felnézni, akinek széles csípője, vagy természetes göndör haja lett volna.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból