Nézem Film Oscar-díjas színésznő alakítja Michelle Obamát a First Ladies-sorozatban

Oscar-díjas színésznő alakítja Michelle Obamát a First Ladies-sorozatban

Promóció

A Showtime készíti az amerikai elnökfeleségekről szóló First Ladies című sorozatot, amelyben Viola Davis alakítja Michelle Obama egykori First Lady-t, írja a Variety.

Promóció
- Advertisement -

A színésznő már alá is írta a szerződést a Showtime stúdióval, így biztosan Ő fogja megszemélyesíteni Barack Obama feleségét az új sorozatban. A televíziós drámasorozat megírásában Aaron Cooley regényíró is részt vesz, aki executive producerként is szerepel majd a stáblistán.

Viola Davis alakítja Obama feleségét a First Ladies-sorozatban / Fotó: Conference for Women

A sorozat első szezonja olyan elnökfeleségek személyes és politikai életébe enged bepillantást mint Eleanor Roosevelt, Betty Ford vagy Michelle Obama. First Ladies olyan eseményeket is bemutat, amelyek rejtve maradtak a nyilvánosság előtt, mindezt a karizmatikus, összetett és erős asszonyok szemén keresztül.

Michelle Obama természetes hajával inspirálja a lányokat, akik „úgy néznek ki, mint ő”

A volt first lady az afro-amerikai nőkre fókuszáló ESSENCE magazin címlap jára került. Úgy döntött, a borítón szabadjára engedi természetes fürtjeit. A DesignTaxi beszámolója szerint arra akarta emlékeztetni az embereket, senkit sem definiálja, ha a megszokott normákon kívül él. Az animációban Childish Gambinot, azaz Donald Glovert láthatjuk sétálgatni a környéken, ami tele van nagyobbnál nagyobb nevekkel a hiphop világából.

Michelle Obama személye nem először jelenik meg filmben, hiszen a Southside With You című alkotásban már eljátszotta őt Tika Sumpter is 2016-ban.

Viola Davis élete első Oscar-díjával / Fotó: Guardian

A Showtime korábban olyan történelmi témájú sorozatokat készített, mint a Tudorok, vagy a magyarországi helyszíneken forgatott Borgiák. Viola Davis az elmúlt években olyan filmekben mutatta meg tehetségét, mint a Nyughatatlan özvegyek, illetve a Kerítések, amelyben az alakítását Oscar-díjjal jutalmazták.

Promóció
ForrásVariety
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3