Michelle Pfeiffer és Viola Davis is csatlakozott a The First Lady sorozat stábjához

Michelle Pfeiffer, Viola Davis már biztosan tagja a The First Lady stábjának. Az analógiasorozat azt igyekszik bemutatni, hogy ezúttal nem az elnökök, hanem azok feleségeik miként vettek részt a nagy döntésekben.

Betty Fordot Michelle Pfeiffer alakítja

Michelle Pfeiffer fogja játszani Betty Fordot az amerikai first ladykről készülő, The First Lady című antológiasorozatban – számolt be a The Hollywood Reporter.

Michelle Pfeiffer filmek the first lady betty ford
Michelle Pfeiffer háromszoros Oscar-jelölt színésznő / Fotó: Getty Images

A The First Lady című produkcióhoz az Emmy-díjas Susanne Bier is csatlakozott: ő fogja rendezni a széria összes részét, valamint vezető producerként is részt vesz a munkálatokban.

Miként vettek részt nagy döntésekben az elnökfeleségek?

A Showtime megrendelésére készülő sorozat alkotói már korábban bejelentették, hogy Michelle Obamát az Oscar-díjas Viola Davis fogja alakítani. Azt egyelőre nem tudni, hogy a széria harmadik központi figuráját, Eleanor Rooseveltet ki fogja játszani.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Az Aaron Cooley által jegyzett sorozat az elnökfeleségek magánéletét és politikai ambícióit is bemutatja, azt, hogy miként vettek részt olykor nagy horderejű döntések meghozatalában a Fehér Házban töltött idejük alatt.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból