Michelle Pfeiffer megtalálta a Batman visszatérben használt ostorát és felelevenítette egykori macskanős képességeit.

Hirdetés

A színésznő játszott Selina Kyle-t, a macskanőt, a Tim Burton-féle Batman visszatérben, Michael Keaton és Danny DeVito oldalán. Michelle a napokban lázba hozta a Batman-rajongókat, amikor közösségi oldalán közzé tette, hogy ráakadt a filmben használt ostorára.

Michelle Pfeiffer / Kép: Fox News

Nem csak hogy megtalálta az eszközt, de megmutatta, hogy nem felejtette el, hogyan kell azt használni. Néhány kunsztot be is mutatott. Pfeiffer az 1992-es Tim Burton-filmmel vált igazi szupersztárrá.

Nézzétek mit találtam! Néha szüksége van egy kis törődésre

– osztotta meg a színésznő a közösségi média oldalán.

A Tim Burton, Danny DeVito és Michael Keaton csapata nemrég ismét összeállt, hiszen ők készítették a Dumbo élőszereplős változatát. A film az 1941-es Disney-rajzfilm újrafeldolgozása, amely egy röpképes elefántbébiről szól. Az új film világszerte már 116 millió dollárt hozott a gyártónak.

Look what I found 😸

48.1k Likes, 2,771 Comments – Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on Instagram: “Look what I found 😸”

Ami a Batman visszatér filmet illeti, ez volt az egyetlen, amelyben Michelle Pfeiffer szerepelt, bár a karakterének nyitva maradt a lehetőség a visszatérésre. Ez volt az utolsó Batman-film Burton és Keaton számára is, akik már a 1989-es filmben is együtt dolgoztak. A Batman-franchiset rendezését átvette Joel Schumacher, majd pedig Christopher Nolan adott új lendületet a denevéremberes filmeknek.

Just like riding a bike 😸

43.2k Likes, 2,253 Comments – Michelle Pfeiffer (@michellepfeifferofficial) on Instagram: “Just like riding a bike 😸”

Amíg érkezik a következő Batman-film, nézd meg mit tud Michelle Pfeiffer az ostorával.

Hirdetés