Mint kiderült, szívbillentyűcsere miatt halasztotta el észak-amerikai turnéját Mick Jagger és zenekara, a Rolling Stones.

Hirdetés

Mint mi is megírtuk, a legendás frontember, Mick Jagger egészségügyi problémái miatt elhalasztotta két koncertjét is a Rolling Stones. A Drudge Report amerikai hírportál értesülése szerint a legendás együttes 75 éves frontemberén még ezen a héten New Yorkban végrehajtják a műtétet, és Jagger várhatóan teljesen felépül. A hírportál szerint nyárra várható visszatérése a koncertszínpadra.

Mick Jagger 2015-ben, Indianapolisban / Fotó: Michael Hickey / Getty Images

A Rolling Stones szombaton jelentette be honlapján a turné elhalasztását, és eddig nem lehetett tudni, mi baja van a zenésznek. Azt írták csupán, hogy Mick Jaggernek azt tanácsolták: most ne turnézzon, mert orvosi kezelésre van szüksége.

Dokufilm a legendás Studio 54-ről, ahol Andy Warhol, Mick Jagger és Elisabeth Taylor is partyzott

A hírhedt New York-i klub eredetileg operaháznak épült 1927-ben. Steve Rubell és Ian Schrager brooklyni vállalkozók vásárolták meg 400.000 dollárért, majd új rendeltetést adva neki renoválták, hogy aztán 1977-ben megnyithassák. A dokumentumfilmet Matt Tyrnauer rendezte és Schrageren kívül az alapító barátait, a klub rendszeres látogatóit és számtalan party-arcot szólaltat meg benne.

Az együttes áprilisban, májusban és júniusban lépett volna fel számos egyesült államokbeli és kanadai városban.

Mick Jagger on Twitter

I’m so sorry to all our fans in America & Canada with tickets. I really hate letting you down like this. I’m devastated for having to postpone the tour but I will be working very hard to be back on stage as soon as I can. Once again, huge apologies to everyone.

„Sajnálom a történtek miatt az amerikai és kanadai rajongókat” – fogalmazott Mick Jagger a fenti tweetjében. Azt is írta, elkeseredett a turné elhalasztása miatt, de keményen dolgozik azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen.

De azért lazított egy kicsit a bandával és a családjával.

Hirdetés