Nézem Film Erotikus trillerben játszik a szívműtétéből visszatérő Mick Jagger

Erotikus trillerben játszik a szívműtétéből visszatérő Mick Jagger

Promóció

Mick Jagger nemrég még szívműtét miatt lábadozott, azonban a sajtó inkább a filmje, a The Burnt Orange Heresy miatt hangos. 

Promóció
- Advertisement -

Egy erotikus neo-noir thrillerben láthatjuk játszani a szívműtétjéből éppenhogy felépülő, de újra koncertező Mick Jagger rocklegendát, írja az NME.

Mick Jagger meggyógyult, a The Rolling Stones ismét koncertezik

A szívműtéte után úgy tűnik, Mick Jagger teljesen rendbe jött, és a The Rolling Stones végre belevághat az elhalasztott No Filter koncertturnéba. Chicagó ban már fel is léptek. A telt házas show volt az első abból a 17 fellépésből álló koncertsorozatból, amit Amerika- és Kanada-szerte 15 városban rendeznek.

Jagger, aki több mint tíz éve nem szerepelt mozifilmben, egy gazdag műkereskedőt játszik, aki egy álomszép villában él a Comói-tó partján. Amellett, hogy műkincsekkel kereskedik, támogat is művészeket, többek között egy rejtélyes, zárkózott festőt, akit a képzőművészet J. D. Salingerének tartanak. (A titokzatos festőt, Jerome Debneyt Donald Sutherland alakítja.) De hiába a támogatás, Debney képeit nem kaphatja csak úgy meg, legalábbis azt biztos nem, amelyikre a legjobban fáj a foga.

Mick Jagger / Fotó: Pierre Villard / Shutterstock

Ezért megbízza a hozzá látogató szerelmespárt, a műkritikus James Figuerast és amerikai barátnőjét, Berenice Hollist, hogy lopják el neki a képet. A párt A négyzetből nálunk is jól ismert Claes Bang és a Nyughatatlan özvegyek és A történet színésznője, Elizabeth Debicki alakítják. A rendező az olasz Giuseppe Capotondi, a történet alapjául pedig Charles Willeford, amerikai bűnügyi regény- és noirszerző azonos című regénye szolgált.

Roman Polanski, Brad Pitt és az új Joker is a Velencei Filmfesztivál 2019-es kiírásában

A fesztivál Orizzonti Shorts nevű szekciójában lesz a GUO4 című magyar kisjátékfilm világpremierje. Az Arany Oroszlán-díjért versengő 21 filmalkotás között lesz Todd Phillips Jokere, Roy Andersson About Endlessness című drámája, Olivier Assayas thrillerje, a Wasp Network, Haifa al-Manszúr szaúdi filmrendező The Perfect Candidate című filmje és Shannon Murphy Babyteeth című alkotása – adta hírül a The Hollywood Reporter című filmes portál.

A film premierje a Velencei Filmfesztiválon lesz, ahol zárófilmként, a díjátadó ünnepség után vetítik majd, versenyen kívül. A 76. Velencei Filmfesztivált idén augusztus 28. és szeptember 7. között rendezik meg.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3