Erotikus trillerben játszik a szívműtétéből visszatérő Mick Jagger

Contextus

Contextus

Mick Jagger nemrég még szívműtét miatt lábadozott, azonban a sajtó inkább a filmje, a The Burnt Orange Heresy miatt hangos. 

Egy erotikus neo-noir thrillerben láthatjuk játszani a szívműtétjéből éppenhogy felépülő, de újra koncertező Mick Jagger rocklegendát, írja az NME.

Mick Jagger meggyógyult, a The Rolling Stones ismét koncertezik

A szívműtéte után úgy tűnik, Mick Jagger teljesen rendbe jött, és a The Rolling Stones végre belevághat az elhalasztott No Filter koncertturnéba. Chicagó ban már fel is léptek. A telt házas show volt az első abból a 17 fellépésből álló koncertsorozatból, amit Amerika- és Kanada-szerte 15 városban rendeznek.

Jagger, aki több mint tíz éve nem szerepelt mozifilmben, egy gazdag műkereskedőt játszik, aki egy álomszép villában él a Comói-tó partján. Amellett, hogy műkincsekkel kereskedik, támogat is művészeket, többek között egy rejtélyes, zárkózott festőt, akit a képzőművészet J. D. Salingerének tartanak. (A titokzatos festőt, Jerome Debneyt Donald Sutherland alakítja.) De hiába a támogatás, Debney képeit nem kaphatja csak úgy meg, legalábbis azt biztos nem, amelyikre a legjobban fáj a foga.

Mick Jagger / Fotó: Pierre Villard / Shutterstock

Ezért megbízza a hozzá látogató szerelmespárt, a műkritikus James Figuerast és amerikai barátnőjét, Berenice Hollist, hogy lopják el neki a képet. A párt A négyzetből nálunk is jól ismert Claes Bang és a Nyughatatlan özvegyek és A történet színésznője, Elizabeth Debicki alakítják. A rendező az olasz Giuseppe Capotondi, a történet alapjául pedig Charles Willeford, amerikai bűnügyi regény- és noirszerző azonos című regénye szolgált.

Roman Polanski, Brad Pitt és az új Joker is a Velencei Filmfesztivál 2019-es kiírásában

A fesztivál Orizzonti Shorts nevű szekciójában lesz a GUO4 című magyar kisjátékfilm világpremierje. Az Arany Oroszlán-díjért versengő 21 filmalkotás között lesz Todd Phillips Jokere, Roy Andersson About Endlessness című drámája, Olivier Assayas thrillerje, a Wasp Network, Haifa al-Manszúr szaúdi filmrendező The Perfect Candidate című filmje és Shannon Murphy Babyteeth című alkotása – adta hírül a The Hollywood Reporter című filmes portál.

A film premierje a Velencei Filmfesztiválon lesz, ahol zárófilmként, a díjátadó ünnepség után vetítik majd, versenyen kívül. A 76. Velencei Filmfesztivált idén augusztus 28. és szeptember 7. között rendezik meg.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Film > Nézem > Erotikus trillerben játszik a szívműtétéből visszatérő Mick Jagger
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: pinterest

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból