Mihalik Enikő reagált arra a kormányközeli lapokban megjelent hírre, hogy férje, a „magyar dollárbaloldal főnöke” több millió forintért vásárolt álomvillát.

A legtöbb magyar kormányközeli lap a következőt írta Mihalik Enikő férjéről: “az amerikai milliárdosok – és a Soros-birodalom – egyik kedvenc helyén, New Yorktól autóval alig 50 percre, Connecticutban vett magának álomvillát a magyar ‘dollárbaloldalt’ amerikai pénzből finanszírozó és irányító Korányi Dávid.” A modell nem hagyta szó nélkül a cikkeket, írja a Blikk.

Mihalik 24 órán át elérhető Instagram-történetében reagált a hírekre. „Két verzió van: 1. vagy a férjem a hátam mögött vásárolt egy házat, amire a pénzt is titkolta tőlem. 2. a média egyszerűen nem tudja mit beszél.”

De jó is ekkora hazugságra ébredni! A házat ÉN vettem, abból a pénzből, amit a brooklyni lakásom eladása után kaptam. A ház, amit vettem, NEM a képeken szereplő ingatlan.

“A ház a lakás töredékébe került, és a fennmaradt összegből fogom ÉN felújíttatni. A ház megvásárlásához hitelt vettünk fel, mint a vásárlók többsége” – írta a modell, néhány középső ujjal kiegészítve a bejegyzést.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet