Lopásért és etikai szabálysértésért került kéthetes őrizetbe a Limestone-i seriff. Ott tartózkodását ötcsillaggal értékelte abban az intézményben, amit évtizedekig ő maga vezetett.

Mike Blakely büszke a saját évtizedes munkájára

Mike Blakely az AP cikke szerint az ételt és a személyzetet dicsérte, és Alabama állam legjobb börtönének nevezte az intézményt.

Blakely-t a 24.hu leírása alapján augusztusban ítélték el, amiért kamatmentes hitelt vett fel a börtön pénztárából, amelyben a foglyok pénzét tartják, emellett a kampányszámlájáról is lopott (az Egyesült Államokban a seriffet választják, mint a polgármestereket és képviselőket).

A seriff nem töltheti majd büntetését saját börtönében

Mike Blakely tizedik ciklusát töltötte, ezzel Alabama történetének leghosszabb ideig szolgáló seriffje volt. Három év börtönbüntetést kapott, fellebbezett a döntés ellen, és óvadék ellenében helyezték szabadlábra. Büntetését nem töltheti majd a saját börtönében.
Elmondása szerint kéthetes bentléte alatt nem volt része különleges bánásmódban, bár felajánlották, hogy hoznak be neki ételt, de ezt visszautasította, mondván, 38 éve börtönkosztot eszik.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

csuti kulcsar edina gwm

Csuti: Nekem nem jó, ha Edináék veszekszenek

Szabó András Csuti mondataiból arra lehet következtetni, hogy Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolatában bőven akadnak mélypontok, viták és anyagi nehézségek is. Mindeközben az egykori házasok között béke és nyugalom honol.