Érzelmes szavak.
Arról beszélt a Krausz Gábortól tavaly decemberben elvált énekesnő-influenszer egy netes műsorban, hogy azóta Papp Máté Bencébe szerelmes. Tóth Gabi hiszi, hogy egyszer még boldog házasságban élhet.
– A házasság szép dolog, hiszek benne, abban, hogy Isten színe előtt összekötni az életed azzal, akit szeretsz. Gyereket nevelni az élet legfontosabb értelme, legnagyobb felelőssége, amire ha képes vagy, akkor mindenre képes vagy, semmi más nem számít. Továbbra is ugyanebben hiszek, és abban is, hogy megadatik nekem egyszer. Ha elsőre nem is sikerült, de másodjára lehet, hogy fog – mondta el a Mutasd magad című műsorban Gabi.
Gabi nem örült annak, hogy a volt férjével csak polgári szertartás keretében mondták ki az igent, a templomi esküvő kimaradt az életéből.
A beszélgetésben újból elmondta, hogy már az elején érezte, nem fog működni a házasságuk Krausz Gáborral, mivel túlságosan különbözőek.
– Nagyon más filmet néztünk az életről, ami miatt voltak konfliktusaink. De nagyon bírtam a humorát és azt, hogy törekedni akart arra, hogy jobb ember legyen. Nagyon nehéz életből jött, ez nem titok, hiszen megírta a könyvében is. Nem volt könnyű feladatom őt emberileg vagy érzelmileg úgy megerősíteni, hogy megtanulja, mi az a szeretet egyáltalán vagy milyen családban létezni… Ez egy nagyon nagy csomag volt, amibe picit beletörött a bicskám – magyarázta Gabi. Azt is részletezte, hogy volt férje többször kért tőle új esélyt, de végül úgy érezte, minden hiába.
– Ahogy az esélyek fogynak, elfogy a lélek, ami a gyerek rovására megy. Mindenképp a gyerek szívja meg ilyenkor, akárhogy nézzük, és azt be kellett látni, hogy nem jó.
Az énekesnő volt férje jelenlegi szerelméről, a profi táncos Mikes Annáról is szót ejtett. Megerősítette, amit már korábban is mondott: nem zavarja a boldogságuk, sőt, örül, hogy négyéves kislányuk, Hannaróza Annától vesz táncórákat. Őszintén reméli, hogy idővel békés lesz a viszony közte és volt férje közt.
– Annánál profibb nincsen, nagyon szeretem őt és nagyon összeillenek (…) Kívánom, hogy legyenek boldogok – mondta végezetül Gabi.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet