Miley Cyrus Jimmy Fallon show-jában adta elő a klasszikus karácsonyi dalt, egy kis frissítő feminizmussal meghintve.

Hirdetés

A Tonight Show Starring Jimmy Fallon videójában az énekesnő pont, mielőtt előadná a Santa Baby című számot, találkozik Jimmy Fallonnal, és kiemeli a dalszöveg kérdéses részeit.

Itt most azt mondom, hogy lefekszem a mikulással, ha megveszi nekem ezeket a dolgokat?

– teszi fel a kérdést.

Miley Cyrus Updates “Santa Baby” for 2018 with Mark Ronson and Jimmy Fallon

Miley Cyrus changes some questionable lyrics to the holiday classic “Santa Baby” to better represent 2018, while Jimmy and Mark Ronson try to keep up.

Ezután a műsorvezető időhiányában azt mondja, változtathat a szövegen. Miley Cyrus ezután ezt is teszi, de még hogyan! A felújított szövegben kifejezetten nem kér az ékszerekből, autókból, yachtokból, amik az eredeti kívánságlistán megjelentek. Nem kell neki semmi ilyesmi, mert meg tudja venni a saját cuccait.

Miley Cyrus szerepelni fog a Black Mirror következő évadában

A Dazeddigital beszámolója szerint az énekesnő Howard Sternnek mesélt a sorozatbeli szerepéről. Elmondása szerint nagyon elégedett az alakításával. Bár sok konkrétumot nem árulhatott el, az kiderült, karakterének több különböző oldala is van. A Black Mirror az ötödik évad után sem valószínű, hogy a helyzet megváltozna, legalábbis az alapján, ami most a szupertitkos új évadról kiderült – írja a 24.hu.

Miközben Jimmy Fallon és Mark Ronson besétálnak a színpadra egyfajta háttértáncosként, Miley elmondja, mit kérne szívesebben a mikulástól. A lány legjobb barátja az egyenlő bérezés, énekli.

Szeretném tudni, hogy a seggemet nem fogja megfogni valami ignoráns alak a munkában

– jelentette ki az énekesnő.

Hirdetés