Miley Cyrus feminizmust csempészett a Santa Baby számba

Miley Cyrus Jimmy Fallon show-jában adta elő a klasszikus karácsonyi dalt, egy kis frissítő feminizmussal meghintve.

A Tonight Show Starring Jimmy Fallon videójában az énekesnő pont, mielőtt előadná a Santa Baby című számot, találkozik Jimmy Fallonnal, és kiemeli a dalszöveg kérdéses részeit.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Itt most azt mondom, hogy lefekszem a mikulással, ha megveszi nekem ezeket a dolgokat?[/perfectpullquote]

– teszi fel a kérdést.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Ezután a műsorvezető időhiányában azt mondja, változtathat a szövegen. Miley Cyrus ezután ezt is teszi, de még hogyan! A felújított szövegben kifejezetten nem kér az ékszerekből, autókból, yachtokból, amik az eredeti kívánságlistán megjelentek. Nem kell neki semmi ilyesmi, mert meg tudja venni a saját cuccait.

Miley Cyrus szerepelni fog a Black Mirror következő évadában

A Dazeddigital beszámolója szerint az énekesnő Howard Sternnek mesélt a sorozatbeli szerepéről. Elmondása szerint nagyon elégedett az alakításával. Bár sok konkrétumot nem árulhatott el, az kiderült, karakterének több különböző oldala is van. A Black Mirror az ötödik évad után sem valószínű, hogy a helyzet megváltozna, legalábbis az alapján, ami most a szupertitkos új évadról kiderült – írja a 24.hu.

Miközben Jimmy Fallon és Mark Ronson besétálnak a színpadra egyfajta háttértáncosként, Miley elmondja, mit kérne szívesebben a mikulástól. A lány legjobb barátja az egyenlő bérezés, énekli.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Szeretném tudni, hogy a seggemet nem fogja megfogni valami ignoráns alak a munkában[/perfectpullquote]

– jelentette ki az énekesnő.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból