Miley Cyrus: „Mindenki tudja, hogy a mellek szebbek, mint a herék”

A többszörösen díjazott Miley Cyrus énekes-dalszerző meztelen férfitestet csak akkor szeretne látni, ha valamilyen művészeti formában jelenne meg.

Mindig őszintén beszélt szexualitásáról

Miley Cyrus énekes-dalszerző nemrégiben a Sirius XM rádiócsatornának adott interjút, ahol a szerelmi élete is felmerült témaként – szemlézte a Daily Mail. Az énekesnő, ahogyan a legtöbb esetben, ezúttal is őszintén beszélt a témáról.

Miley Cyrus Panszexualis Lmbtq
Miley Cyrus énekesnő "Leszbikust Miley-nak"-feliratú táblával / Fotó: Getty Images

„A nők sokkal dögösebbek és vonzóbbak. Ezt mindannyian tudjuk”  mondta Miley Cyrus, aki szerint a mellek szebbek, mint a herék.” Ezt követően azt is elárulta, hogy nők mellett sokkal inkább megtalálja a helyét, mert állítása szerint ha férfiakkal veszi körbe magát, gyakran dominánsabban viselkedik.

A meztelen férfi testről úgy vélekedett, hogy mindazonáltal az ősi időkben lenyűgöző szobrok formáltak meg f_szokat.

Szeretem a formájukat, és jól mutatnak. De ezen kívül nem érdekelnek. Egyedül abban az esetben akarok férfiakat meztelenül látni, ha valamilyen művészeti formában jelennének meg

– tette hozzá a Wrecking Ball énekese.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Azt is elárulta, hogy elhatározásának, miszerint mostantól csak nőkkel randizik, leginkább az az oka, hogy így nem nyomasztják a nemi szerepek.

Sokkal logikusabb, hogy ezentúl nővel alakítsak ki kapcsolatot, mert nem frusztrál majd például az a furcsa társadalmi elvárás, hogy melyik félnek kellene fizetnie, és a többi hasonló berögződés

– jegyezte meg Cyrus

Az elmúlt két hónapban három rádióinterjút adott Miley Cyrus

Egyébként évekkel ezelőtt pánszexuálisként határozta meg magát Cyrus, vagyis az érzelmi és szexuális vonzódása egy másik személy iránt nemtől teljesen független.

Kapcsolódó cikk
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

Ezt a rádióinterjút megelőzte nemrég egy másik, amit a fenti cikkben szemléztünk. A Barstool Rádióval készült interjú során szintén a szexualitását vették górcső alá. Cyrus szexjátékokkal dekorálja ki a lakását, mert az „erotika és a lakberendezés kéz a kézben járnak”.

December elején a The Howard Stern Show-nak is adott interjút, amelyben elárulta, hogy a járványidőszakban rengeteget szeretkezik FaceTime-on keresztül.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból