Miley Cyrus különleges dallal lepte meg rajongóit és a Saturday Night Live nézőit. Történt ugyanis, hogy a Pink Floyd-klasszikust, a Wish you were here-t adta elő.

Pink Floyd-klasszikussal rukkolt elő a sztár

Miley Cyrus volt a meglepetésvendége a Saturday Night Live otthoni változatának április 25-én. Az énekesnő egy tábortűz mellől jelentkezett, hogy elénekelje a Wish You Were Here című Pink Floyd-klasszikust, amit Andrew Watt kísért gitáron, írja a Variety.

Miley Cyrus
Miley Cyrus / Fotó: Nme

Watt a gitározás mellett dalszövegíró is, aki nemrégiben épült fel a koronavírusból. A betegséggel kapcsolatos félelmetes élményről beszámolt a közösségi oldalán is.

Selena Gomez elárulta Miley Cyrusnak, hogy bipoláris személyiségzavarral küzd

A két lány korábban sülve-főve együtt voltak a Disney-sorozatok forgatása idején, most pedig ismét egymásra találtak. A Slide away énekesnője egy Instagram-műsorban, a Bright Mindedban beszélgetett barátnőjével a nagy nyilvánosság előtt. Gomez a show-ban fedte fel a tényt, hogy bipoláris zavart diagnosztizáltak nála, írja a .

 

A felgyógyulás után a zenész vérében megvannak a gyógyuláshoz szükséges antitestek. Ezért Watt a vérét ajánlotta fel a kutatásokhoz, amelyek segíthetnek a Covid-19 gyógykezelésében. Nemrég beszámoltunk arról, hogy Tom Hanks is hasonló cipőben járt: ő volt az első híresség, aki megfertőződött. Sőt, ő is felajánlotta vérét, pontosabban a vérplazmáját.

Közös albumon dolgozik Andrew Watt-tal

Cyrus megtartotta az 1975-ös dal egyszerűségét, de vegyítette egy kicsit a düh komorságával, hiszen ennek a dalnak nincs is szüksége több cifrázásra. Watt sem távolodott el gitárkíséretével a zenetörténelem egyik legismertebb dalától. Watt korábban olyan művészekkel működött együtt, mint Post Malone, Ozzy Osbourne, 5 Seconds of Summer, Camila Cabello vagy Dua Lipa.

No Title

Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

Következő projektje pedig az, hogy Cyrus újonnan megjelenő albumának executive producerként működjön közre.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet