Már mindenki tűkön ül, hogy megnézhesse a Stranger Things harmadik évadát! Már nem kell sokat várni. Addig is, ahogy ez lenni szokott, az első rész előtt néhány interjúban érdekességeket osztanak meg a színészek a sorozat kulisszatitkairól. Nemrég Millie Bobby Brown árulta el, hogyan „vérzik” az orra, amikor Elevenként megmenti a barátait.

Millie Bobby Brown a The Late Late Showban James Corden műsorvezetőnek mesélt Eleven orrvérzéséről, pontosabban annak mikéntjéről. Brown elárulta, hogy a valóságban művér és egy összenyomható palack segítségével imitálják az orrvérzést, csupán az időzítésre kell figyelni.

Ele
Szerencsére, A “Vér” Ehető / Fotó: Konbini

Minden alkalommal, amikor Eleven a képességeit használja, Brown picit megemeli a fejét, ezáltal a kis palack összenyomódik az orrában. A fiatal színésznő ilyenkor jelzi a stábnak, hogy készen áll, leereszti a fejét, majd szól, hogy „oké, minden kész…kamera, felvétel!” Brown néha eltéveszti az időzítést, vagy nem működik a palack, ebben az esetben értelemszerűen újra kell venni a jelenetet.

Lehet, hogy David Backham fia, Romeo is feltűnik a Stranger Things egyik epizódjában?

David Beckham fia, Romeo és Millie Bobby Brown, a Stranger Things üstököse régóta ismerik egymást. Azonban egy 2016-os, az UNICEF 70. gáláján kerültek közelebb. Akkor egy díjat adott át az angol labdarúgó-válogatott volt csapatkapitányának, David Beckham nak. Ott ismerkedett meg a család össze tagjával, ekkor kedvelte meg igazán Romeót.

Brown azt is elárulta, hogy a folyadék amúgy ehető, és kukoricasziruppal van hígítva. Ezért néha, amikor lefolyik, a szájába is kerül.

Durván akciódús a Stranger Things 3. évadának utolsó előzetese

Mint tudjuk, július 4-re, a Függetlenség napjára időzítette a Netflix a Stranger things harmadik évadának premierjét. A legutóbbi előzetes éppen egy hónapja debütált. Az 1:45 perces előzetesben a Stranger Things második évadában feltűnő Billy Hargrove ( Dacre Montgomery) munkájába pillanthatunk be.

Még szerencse, hogy az íze édes. A Stranger Things harmadik évada július 4-én debütál.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet