Nézem Film A Stranger Things Millie Bobby Brownja kulisszatitkokat árult el

A Stranger Things Millie Bobby Brownja kulisszatitkokat árult el

Promóció

Már mindenki tűkön ül, hogy megnézhesse a Stranger Things harmadik évadát! Már nem kell sokat várni. Addig is, ahogy ez lenni szokott, az első rész előtt néhány interjúban érdekességeket osztanak meg a színészek a sorozat kulisszatitkairól. Nemrég Millie Bobby Brown árulta el, hogyan „vérzik” az orra, amikor Elevenként megmenti a barátait.

Promóció
- Advertisement -

Millie Bobby Brown a The Late Late Showban James Corden műsorvezetőnek mesélt Eleven orrvérzéséről, pontosabban annak mikéntjéről. Brown elárulta, hogy a valóságban művér és egy összenyomható palack segítségével imitálják az orrvérzést, csupán az időzítésre kell figyelni.

Szerencsére, a “vér” ehető / Fotó: Konbini

Minden alkalommal, amikor Eleven a képességeit használja, Brown picit megemeli a fejét, ezáltal a kis palack összenyomódik az orrában. A fiatal színésznő ilyenkor jelzi a stábnak, hogy készen áll, leereszti a fejét, majd szól, hogy „oké, minden kész…kamera, felvétel!” Brown néha eltéveszti az időzítést, vagy nem működik a palack, ebben az esetben értelemszerűen újra kell venni a jelenetet.

Lehet, hogy David Backham fia, Romeo is feltűnik a Stranger Things egyik epizódjában?

David Beckham fia, Romeo és Millie Bobby Brown, a Stranger Things üstököse régóta ismerik egymást. Azonban egy 2016-os, az UNICEF 70. gáláján kerültek közelebb. Akkor egy díjat adott át az angol labdarúgó-válogatott volt csapatkapitányának, David Beckham nak. Ott ismerkedett meg a család össze tagjával, ekkor kedvelte meg igazán Romeót.

Brown azt is elárulta, hogy a folyadék amúgy ehető, és kukoricasziruppal van hígítva. Ezért néha, amikor lefolyik, a szájába is kerül.

Durván akciódús a Stranger Things 3. évadának utolsó előzetese

Mint tudjuk, július 4-re, a Függetlenség napjára időzítette a Netflix a Stranger things harmadik évadának premierjét. A legutóbbi előzetes éppen egy hónapja debütált. Az 1:45 perces előzetesben a Stranger Things második évadában feltűnő Billy Hargrove ( Dacre Montgomery) munkájába pillanthatunk be.

Még szerencse, hogy az íze édes. A Stranger Things harmadik évada július 4-én debütál.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3