Millie Bobby Brown neve összefonódott a Stranger Things sorozattal, de a fiatal tehetség nem csak a színészetben éli ki kreativitását. A Converse márka már korábban is dolgozott Brownnal, de most komolyabb feladatok keretében újra összeálltak vele.

Millie Bobby Brown Instagram-oldalán néhány napja megosztott egy fotót, amiből egyértelműen kiderül, valamire készül a Converse márkával. Brown a Stranger Things töretlen sikere óta (a harmadik évad július 4-én került fel a Netlixre – a szerk.), egyre több mindenben részt vesz a filmes projektek mellett. A Converse korábbi reklámfilmjében az iskolakezdést népszerűsíti, idén pedig valami igazán izgalmas dologba is belevágott. Saját kollekciót tervez a márkával, amelynek a Millie by You nevet adták.

Millie Bobby Brown X Converse 22Summer Vibes22
Túl Menő, Hogy Igaz Legyen / Fotó: Sneaker News

Brown a cipőmárka legfiatalabb munkatársa. Szorosan együtt dolgozott a csapattal, hogy olyan kollekciót tervezzenek, amely összeegyeztethető Brown érdeklődési körével, azaz a bálnákkal és az óceánnal. 10 vidám színminta közül válogathatnak majd a rajongók, valamint különböző díszelemeket is tartalmaz a gyűjtemény, amelyekkel mindenki maga döntheti el, hogyan nézzen ki a cipője. A színésznő ezzel szeretné ösztönözni a vásárlók kreativitását, valamint tényleg olyan cipőt szeretne eladásra kínálni, amelyben mindenki bele tudja vinni a saját ízlését.

A Stranger Things sztárja is a világ legbefolyásosabb emberei között – Orbán kimaradt a listából

A listán világsztárok, sokak által ismert közszereplők, a zenei élet meghatározó figurái is helyet kaptak, ahogyan különféle politikai egyének is -Orbán Viktort azonban hiába kerestük, nem találtuk. A listán szerepel Hugh Jackman, Nicole Kidman, Rihanna vagy a nemrég Oscar-díjat érdemlő Guillermo Del Toro is.

Brown a fotója alá le is írta, hogy a legizgalmasabb része az egész tervezésnek, hogy a rajongóiért csinálja. A projekt kampányfotóján a fiatal tehetség egy kék színű háttér előtt pózol két Converse cipővel, amely az óceánok színére hasonlít. A Millie by You július 11-től érkezik a boltokba, a teljes készlet itt tekinthető meg.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet